Kahramanmaraş okullar tatil (9 ocak Pazartesi)

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışının Kahramanmaraş’ta şiddetini artırmasıyla Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzerinde sürücüler yolda kaldı. Bazı ilçelerde okulllar yarın (9 ocak Pazartesi) tatil edildi.

08 Ocak 2017 Pazar 19:58
Kahramanmaraş okullar tatil (9 ocak Pazartesi)






Kahramanmaraş okullar tatil (9 ocak Pazartesi)



Kahramanmaraş’ın yüksek kesimleri ile kuzey ilçelerinde etkisini iyi artıran kar ve beraberindeki tipi hayatı olumsuz etkiledi. Afşin, Elbistan, Göksun, Nurhak, Çağlayancerit ile Afşin ilçelerinde okullar yarın tatil edilirken, Kahramanmaraş-Kayseri karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışının Kahramanmaraş’ta şiddetini artırmasıyla Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzerinde sürücüler yolda kaldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM), ekipleri şiddetli kar yağışına rağmen karayollarını trafiğe açık tutmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Trafik ekipleri ağır tonajlı araçlar başta olmak üzere yolcu otobüslerinin geçişlerine izin vermiyor.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.