Kastamonu ve Bolu'da okullara kar tatili

Yoğun kar yağışı yüzünden ulaşım ve eğitimde önemli aksamalar oluyor. İşte kar yüzünden okulların tatil edildiği yerler.

13 Aralık 2016 Salı 22:24
Kastamonu ve Bolu'da okullara kar tatili






Kastamonu ve Bolu'da okullara kar tatili

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı yüzünden bazı il ve ilçe merkezlerinde okullar yarın edildi.

Batı Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle Düzce kent merkezi, Bolu'nun Gerede İlçesi ve Kastamonu'nun Ağlı İlçesi'nde eğitime bir gün ara verildi. Karabük'ün Eflani ve Ovacık ilçeleri ile Kastamonu'nun Ağlı, Şenpazar, Cide, Küre ve İnebolu ilçelerinde ise taşımalı eğitim veren okullar tatil edildi.
OKULLARDA KAR TATİLİ
Sabah saatlerinden itibaren Batı Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı, gece saatlerinde etkisini arttırdı. Düzce kent merkezi, Bolu'nun Gerede İlçesi ve Kastamonu'nun Ağlı İlçesi'nde eğitime bir gün ara verildi.
Karabük'ün Eflani ve Ovacık ilçeleri ile Kastamonu'nun Şenpazar, Cide, Küre ve İnebolu ilçelerinde de kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim veren okullar yarın tatil edildi.
Ayrıca Gerede ve Düzce'de bulunan engelli ve hamile personele de idari izin verildi.

 
Anahtar Kelimeler:
OKULLAR TATİL
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.