KAZADA ÖLEN LİSELİNİN SON İSTEĞİNİ ARKADAŞLARI YERİNE GETİRDİ

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, lise öğrencisi 16 yaşındaki Emre Cerrah'ın trafik kazasında ölmeden birkaç gün önce Pestilci Ortaokulu'na spor odası yapılması isteğini arkadaşları yerine getirdi. Spor odasına Emre Cerrah'ın...

26 Aralık 2014 Cuma 18:15
KAZADA ÖLEN LİSELİNİN SON İSTEĞİNİ ARKADAŞLARI YERİNE GETİRDİ






ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, lise öğrencisi 16 yaşındaki Emre Cerrah'ın trafik kazasında ölmeden birkaç gün önce Pestilci Ortaokulu'na spor odası yapılması isteğini arkadaşları yerine getirdi. Spor odasına Emre Cerrah'ın adı verildi.
24 Kasım'da, arkadaşının kullandığı otomobilin takla atması sonucu hayatını kaybeden Emre Cerrah'ın arkadaşları Ayberk Aydın, Egemen Egeli ve İsmailcan Karadeniz, aralarında topladıkları para ile Pestilci Ortaokulu'na spor odası yaptırdı. 3 arkadaşa diğer öğrenciler de destek verdi. Emre Cerrah Spor Odası törenle açıldı. Törene Emre Cerrah'ın babası Yücel Cerrah da katıldı. 1 ay önce toprağa verdiği oğlunun fotoğrafını, adına yaptırılan odanın girişinde gören Yücel Cerrah, gözyaşlarını tutamadı.
Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Emre Cerrah'ın arkadaşlarının çabasından dolayı gurur duyduğunu söyledi. Korkmaz, "Sağlığında beraberce yapmak daha iyi olurdu ama nasip böyleymiş. Biz Emre'nin adını yaşatmak adına gururlanıyoruz. Bundan sonra da çocuğumuzun adını yaşatmak için başka faaliyetler içinde bulunmayı da ümit ediyorum" dedi.
Arkadaşları ise spor odası fikrinin kazadan bir kaç gün önce Emre Cerrah'dan çıktığını, okulun böyle bir ihtiyacı olduğunu öğrenip kendilerine söylediğini aktardılar. Emre Cerrah'ın ölmeden önceki isteğini yerine getirdiklerini belirten öğrenciler, destek verenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından kurdele kesildi. Daha sonra Numan Korkmaz, Yücel Cerrah'a üzerinde oğlunun fotoğrafı bulunan plaket hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.