Lisede, Kutlu Doğum Haftası soruları

Ayhan ACAR/BARTIN, () - BARTIN Kozcağız Çok Programlı Lisesi'nde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında hazırlanan Hz. Muhammed'in hayatı ve hadisleriyle ilgili sorular, okul koridorlarına asıldı. Sorulara doğru cevap veren öğrencilere...

15 Nisan 2015 Çarşamba 14:40
Lisede, Kutlu Doğum Haftası soruları






Ayhan ACAR/BARTIN, () - BARTIN Kozcağız Çok Programlı Lisesi'nde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında hazırlanan Hz. Muhammed'in hayatı ve hadisleriyle ilgili sorular, okul koridorlarına asıldı. Sorulara doğru cevap veren öğrencilere ödül olarak kitap ve çikolata verileceği belirtildi.
Okul yönetimi tarafından, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında hazırlanan, 'Hz. Peygamber'in devesinin adı nedir?', 'Cuma namazı nerede, ne zaman kılınmıştır?', 'Hz. Peygamberin, Medine'de bulunan ensar ve muhacirleri birbirleriyle kardeş ilan etmesine ne denir?' gibi sorular okul koridorlarına asıldı. Soruların yanına ise öğrencilerin cevapları için kutular konuldu. İsteyen öğrenciler, soruların cevaplarını, ad ve soyadları ile sınıflarını da yazarak kutulara atacak.
Okul Müdürü Lütfi Kaya, bu etkinliği Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlediklerini belirterek, "Peygamber efendimizin hadisleri ve hayatıyla ilgili sorular sorduk. İsteyen tüm öğrencilerimiz katılabiliyor. Sorular çok açık. Peygamberimizle ilgili herkesin bilmesi gereken sorular. Bu yarışma cuma gününe kadar sürecek. Sorulara doğru cevap veren öğrencilere kitap, çikolata gibi küçük sembolik ödüller vereceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.