Müdür, okulda farkındalık oluşturdu

ERZURUM 50'nci Yıl Ortaokulu Müdürü Selami Topaloğlu, yaklaşık 3 ay önce atandığı okulda fiziki ve sosyal şartları iyileştirmek için yaptığı çalışmalarla takdir topladı. Eğitimci ve yönetici Selami Topaloğlu, Şubat ayında...

25 Nisan 2015 Cumartesi 11:54
Müdür, okulda farkındalık oluşturdu






ERZURUM 50'nci Yıl Ortaokulu Müdürü Selami Topaloğlu, yaklaşık 3 ay önce atandığı okulda fiziki ve sosyal şartları iyileştirmek için yaptığı çalışmalarla takdir topladı.
Eğitimci ve yönetici Selami Topaloğlu, Şubat ayında atandığı 50'nci Yıl Ortaokulu'nda işe okulun boya ve badanasını yaptırıp, eksikliklerini gidererek başladı. Öğrencileri sosyal hayatın içine çekmek için atletizm ve futbol takımları ile tiyatro ekibi oluşturan Topaloğlu, fotoğrafçılık kursu açıp bilgi yarışmaları düzenledi. Müdürü Topaloğlu'un çağrısıyla Atatürk Ünivesitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümü'nden 40 kadar kız öğrenci, Topluma Hizmet Dersi kapsamında belirli aralıklarla okula gelip öğrencilere kurs verdi. Üniversiteli öğrenciler okuldaki bilgisayar eksiğini gidermek için kermes düzenledi. Pasta, börek, çörek, baklava yapan öğrenciler getirdikleri çorap, eşarp gibi giyim eşyalarını okulda açtıkları kermeste satışa sundu. Üniversiteli öğrencilerden Hacer Atmaca, kermesten elde edilecek gelirle okula bilgisayar alacaklarını belirterek "Öğrencilere yardımcı olmak bizi çok mutlu etti. Öğrencilere bilgisayar almak için bir kısmımız hamur işi yaptık. Bir kısmımız ise annelerimizin sandıklardan çıkardığımız eşarp, çorap, seccadeleri getirip kermeste sattık. Umarım öğrencilerin bilgisayar ihtiyaçlarını karşılarız" diye konuştu.
Okul Müdürü Selami Topaloğlu ise okuldaki fiziki ve sosyal şartları iyileştirmek için hiç durmadan çalıştıklarını bildirdi. Topaloğlu, "Çocuklarımız bizim geleceğimizidir. Öğrencilerimizi mutlu etmek için okula geldiğim günden beri onlar için en iyi olanı yapmaya gayret ediyorum" dedi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.