Okuldaki çukurda ölen öğrencinin adı okulda yaşatılacak

HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki yatılı okulun bahçesindeki çukura düşerek ölen 14 yaşındaki Kamil Mert Cemiloğlu'nun adı, mahallesinde yapımı büyük oranda tamamlanan ortaokula verilecek. Kuşaklı Mahallesi'nde okul olmadığı için...

28 Şubat 2015 Cumartesi 11:24
Okuldaki çukurda ölen öğrencinin adı okulda yaşatılacak






HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki yatılı okulun bahçesindeki çukura düşerek ölen 14 yaşındaki Kamil Mert Cemiloğlu'nun adı, mahallesinde yapımı büyük oranda tamamlanan ortaokula verilecek.
Kuşaklı Mahallesi'nde okul olmadığı için Reyhanlı Yatılı Bölge Ortaokulu'nda okuyan 8'inci sınıf öğrencisi Kamil Mert Cemiloğlu, geçen 10 Ocak'ta okulun bahçesine kalorifer tesisatı tamiri için açılan 1.5 metre derinliğindeki çukura düştü. Okul yöneticileri tarafından götürüldüğü Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde sağ bacağındaki yaraya dikiş atıldıktan sonra evine gönderilen Cemiloğlu, bir süre sonra fenalaşınca ailesi tarafından taburcu edildiği hastaneye tekrar götürüldü. İç kanama geçirdiği belirlenen Cemiloğlu, sevk edildiği İskenderun Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. MUHTAR İSTEDİ, KAYMAKAM ONAYLADI
Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, Cemiloğlu'nun ailesinin oturduğu Kuşaklı Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyarette muhtar Hüseyin Cemiloğlu, Kaymakam Güler'e mahalle hakkında bilgi verirken, akrabası olan Kamil Mert'in yatılı olarak eğitim gördüğü okulda hayatını kaybettiğini hatırlatıp, "Mahallemize yeni yapılan ve inşaatı bitmek üzere olan okula, Kamil Mert Cemiloğlu'nun ismini verilmesini istiyoruz" dedi.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Muhtarın isteğine olumlu yanıt veren Kaymakam Güler'in talimatıyla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yakında eğitime açılacak 8 derslikli okulun ortaokul bölümüne Kamil Mert Cemiloğlu'nun isminin verilmesi için bir rapor hazırladı. Yusuf Güler, gerekli yazışmaların yapıldığını ve Hatay Valiliği'nden onay beklendiğini söyledi. Güler ayrıca, Cemiloğlu'nun ölümüyle ilgili başlatılan adli ve idari soruşturmanın da devam ettiğini bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.