Okullarda kar tatili sezonu açıldı; İlk tatil Bayburt ve Pülümür'de

Kar yağışının hüküm sürdüğü Doğu Anadolu Bölgesi'nde olumsuz hava koşulları etkili oluyor. Tunceli Pülümür'de kar yağışı yüzünden okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

14 Kasım 2018 Çarşamba 19:17
Okullarda kar tatili sezonu açıldı; İlk tatil Bayburt ve Pülümür'de






Okullarda kar tatili sezonu açıldı; İlk tatil Bayburt ve Pülümür'de

Kara kış Doğu Anadolu'da kendini hissettiriyor. İlk kar tatili haberi Tunceli Pülümür'den geldi..


Türkiye'de havaların giderek soğumasıyla birlikte yurttan kar haberleri gelmeye başladı. Tunceli'nin Pülümür ilçesindeki yoğun yağış nedeniyle okullar 2 gün süreyle tatil edildi...


Tunceli'nin Pülümür ilçesinde, etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

Pülümür Kaymakamlığı, sabah saatlerinde başlayıp, etkisini arttırarak devam ettiren kar yağışı nedeniyle ilçedeki ilk ve orta dereceli okulları 2 gün süreyle tatil etme kararı aldı. İlçedeki ilk ve orta dereceli okullarda bugün ve perşembe günü eğitim ve öğretim yapılmayacağı belirtildi.

BAYBURT'TA OKULLAR TATİL

Valilikten alınan bilgiye göre, il genelinde bugün öğle saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelerindeki tüm okullarda, 15 Kasım Perşembe günü, eğitime bir gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı.

Öte yandan kamu kurumlarında çalışan hamileler ve engelliler de aynı gün idari izinli sayılacak.


 

Son Güncelleme: 14.11.2018 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.