Rapor isteyen öğretmene doktordan efsane cevap

Derslere geç giren, yok yazılan, devamsızlığı yüzünden başı derde girenlerin ilk gittiği yer doktor oluyor. Bir öğretmenin öğrencisinden ısrarlı 'rapor' talebine, doktordan beklenmedik cevap...

03 Şubat 2018 Cumartesi 13:24
Rapor isteyen öğretmene doktordan efsane cevap






Rapor isteyen öğretmene doktordan efsane cevap

Okulda geç kalan ve devamsızlığı çoğalan öğrenci için 'Git doktordan rapor al gel' diye dayatan öğretmene, hastane doktorundan efsane cevap. Kendisinden rapor almak için hastaneye gönderilen çocuk için doktorun reçeteye yazdığı not, sosyal medyada günün konusu oldu...
 


Doktorun öğretmene yazdığı cevap, sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. Derse geç kaldığı için "yok" yazılan öğrenciden öğretmeni sağlık raporu istedi.

PAYLAŞIM REKORLARI KIRIYOR

Rapor talep edilen doktor tarafından öğretmene cevap yazıldı. İlginç cevap sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Hem öğrenciler ve hem de sağlık camiası tarafından beğenilen cevap paylaşım rekorları kırıyor.

EFSANE CEVAP

Cevapta, "Değerli hocam; öğrencinize "geç kaldın, yok yazıldın, git rapor al" dediğiniz tarafıma iletildi. Hasta olmayan şahsa rapor düzenlemem evrakta sahteciliğe giriyor. Öyleyse yoklamada öğrencinizi var gösterin. Saygılar…" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.