Son Dakika Ankara'da okullar tatil

Son Dakika haber, Ankara'da okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Açıklama vali Vasip Şahin'den geldi..

13 Aralık 2018 Perşembe 23:07
Son Dakika Ankara'da okullar tatil







Son Dakika Ankara'da okullar tatil


Son Dakika haber, Ankara'da okullar 1 gün süreyle tatil edildi. 

Ankara Valili tarafından yapılan açıklamaya göre Ankara'da yarın ilköğretim okulları eğitime bir gün süreyle ara verildi..
Ankara Valisi Vasip Şahin okulların 1 gün sereyle tatil edildiğini belirterek hamile ve engelli kamu çalışanlarının da idari izinli olduğunu duyurdu.

Valilik açıklamasında şu bilgiler yer aldı;

'Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre ilimiz genelinde 13 Aralık Perşembe gece yarısından 14 Aralık Cuma günü öğle saatlerine kadar kuvvetli kar yağışı beklenmektedir.

Kuvvetli kar yağışı neticesinde meydana gelen kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla tüm resmî ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine 14 Aralık 2018 Cuma günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür'' denildi.

Son Güncelleme: 13.12.2018 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.