Thy'nin 200 Bakım Teknisyeni, Kocaeli Üniversitesi'nde Yetiştirilecek

İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ’nin sanayi bölgesi olması nedeniyle, sanayi kuruluşlarının talepleri de dikkate alınarak açılan meslek yüksek okullarında istihdam garantili kalifiye eleman yetiştirilen Kocaeli Üniversitesi’nde, bu...

30 Ekim 2014 Perşembe 11:11
Thy'nin 200 Bakım Teknisyeni, Kocaeli Üniversitesi'nde Yetiştirilecek






Thy'nin 200 Bakım Teknisyeni, Kocaeli Üniversitesi'nde Yetiştirilecek

İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ’nin sanayi bölgesi olması nedeniyle, sanayi kuruluşlarının talepleri de dikkate alınarak açılan meslek yüksek okullarında istihdam garantili kalifiye eleman yetiştirilen Kocaeli Üniversitesi’nde, bu kez de Türk Hava Yolları’nda görev yapacak 200 uçak bakım teknisyeni yetiştirilecek.  
Konuyla ilgili protokol Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Öztekin Kaşukçi, Kocaeli Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Faruk Aras ve kurul üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı'nda imzalandı.  Valilik 100. Yıl Toplantı Salonu'ndaki toplantının ardından imzalanan protokole göre, üniversite bünyesinde Sivil Havacılık Yüksek Okulu'nda açılacak kursla Türk Hava Yolları’na istihdam garantili 200 Uçak Bakım Teknisyeni yetiştirilecek. 
Sürekli Eğitim Merkezi ve Sivil Havacılık Yüksekokulu tarafından yürütülecek kurslar 17 Kasım'da başlayacak ve Nisan ayına kadar devam edecek.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyda 2014-10-30 15:12:17

vaayy. i̇stihdam garantili hem de thy'de ne güzel bi̇r haber :)

Avatar
Erkam Çarık 2014-10-30 15:14:25

kursa giren 200 kişinin işe girebilmesi çok iyiymiş. türk hava yollarıyla kocaeli üniversitesi'ni tebrik ederim! umarım herkes için faydalı olur