Toplum Destekli Polislerden Kitap Okuma Etkinliği

Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da toplum destekli polisler tarafından vatandaşlara okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla parkta kitap okuma etkinliği düzenlendi. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü...

18 Kasım 2014 Salı 17:14
Toplum Destekli Polislerden Kitap Okuma Etkinliği






Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da toplum destekli polisler tarafından vatandaşlara okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla parkta kitap okuma etkinliği düzenlendi.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından
‘Adıyaman Kitap Okuyor’ başlatılan sloganı ile Demokrasi Parkı’nda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklar ve vatandaşlar, stanttaki kitaplardan alarak okudu.

Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, kampanyanın 5 gün süreceğini ve 5’inci gün sonunda ‘Elif Gibi Sevmek’ adlı kitabının yazarı Hikmet Anıl Öztekin söyleşi ve imza günü gerçekleştirileceğini söyledi. Salmaner, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Çocukları okumaya teşvik için bu kampanyayı düzenledik çocukların güzel alışkanlıklar edinmeleri bizim için çok önemli. Bu kampanya ile 6 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz. Okumanın gerekliliğini anlatıyoruz. Bu projenin dalga dalga yayılacağını düşünüyoruz. Okuyan öğrencinin yanlış işler yapmayacağını, yanlı işlere gitmeyeceğine inanıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.