Türküm Doğruyum Çalışkanım'dan rahatsız olan müdüre tepki

Türküm Doğruyum Çalışkanım! Her sabah okullarda öğrencilerin heyecanla okuduğu andımız Ak Partili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önce kaldırıldı, sonra mahkeme kararıyla geri döndü. Ancak bunu bile hazmedemeyen okul müdürleri var.

26 Eylül 2016 Pazartesi 18:40
Türküm Doğruyum Çalışkanım'dan rahatsız olan müdüre tepki






Türküm Doğruyum Çalışkanım'dan rahatsız olan müdüre tepki


Andımız, onlarca yıldır, yağmurda, karda kışta, çocukların her sabah göğsünü gere gere okuduğu dizelere Milli Eğitim Bakanlığı önce yasak getirdi, sonra kaldırılan yasağın ardından uygulama geri döndü. Ancak, okulları siyaset meydanına çeviren yöneticiler, bunu bir türlü hazmedemedi. Yıllarca hiç bir okulda sorun çıkmadan okunan, vatandaşların bile sahip çıktığı andımızı okullarda okumaya çalışan öğrencilere bazı müdürlerin engel olduğu belirlendi.

İzmir'de Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nda "Öğrenci Andı"nı okumak isteyen öğrencilerin okul müdürünce azarlandığı iddiasıyla ilgili ön inceleme başlattı.


İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nda bayrak töreni ardından "Öğrenci Andı"nı okumak isteyen öğrencilerin okul müdürünce azarlandığı iddiasıyla ilgili ön inceleme başlatıldı.
Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nda bir grup öğrencinin, velilerinin isteğiyle bayrak töreni ardından "Öğrenci Andı"nı okumak istediği, okul müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu'nun da öğrencileri azarlayarak engellediği öne sürüldü.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün konuyla ilgili ön inceleme başlattığı, olay anına ilişkin olduğu ileri sürülen cep telefonu görüntüsün de inceleneceği öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.