Üniversiteliler köy okulunu boyadı

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ın Sofular Köyü'ndeki Sofular İlkokulu, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Toplum Gönüllüleri Kulübü üyesi öğrenciler tarafından boyandı. BEÜ Toplum Gönüllüleri Kulübü üyesi...

27 Şubat 2015 Cuma 15:13
Üniversiteliler köy okulunu boyadı






Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ın Sofular Köyü'ndeki Sofular İlkokulu, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Toplum Gönüllüleri Kulübü üyesi öğrenciler tarafından boyandı.
BEÜ Toplum Gönüllüleri Kulübü üyesi 35 öğrenci, 'Eğitime renk katak' projesi kapsamında, 21 öğrencinin eğitim gördüğü tek katlı okulun iç ve dış duvarları ile bahçe korkuluklarını boyadı. Öğrencilere, okulda eğitim gören küçük öğrenciler de yardım etti. Üniversiteliler, okulda öğrencilerle çeşitli oyunlar da oynadı.

BEÜ Toplum Gönüllüleri Kulübü Koordinatörü Melike Nursen Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptıkları görüşmelerde Sofular İlkokulu'nun duvarlarının yıprandığını öğrenince harekete geçtiklerini söyledi. Ayhan, şöyle konuştu:
"Arkadaşlarımızla Kozlu İlçesi'ndeki esnaftan topladığımız boya, badana malzemeleri ile okulda çalışmamızı gerçekleştirdik. Okulun iç ve dış duvarlarını boyadık. Bahçe korkuluklarını aynı şekilde boyayıp yenilemiş olduk. Bizim için önemli olan halkın desteği. Çünkü biz öğrenci olduğumuz için kendi cebimizden bunu karşılamamız zor. Halkın bize verdiği destek doğrultusunda biz de bu tür çalışmalar yapmaya devam edeceğiz."

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.