Zonguldak'da polis öğrencilere kitap dağıttı

Gürkay GÜNDOĞAN-Hamza DEMİR/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK Emniyet Müdürlüğü'nce, Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında geliştirilen proje ile 9 ortaokulda 1700 öğrenciye kitap dağıtılacak....

16 Nisan 2015 Perşembe 17:41
Zonguldak'da polis öğrencilere kitap dağıttı






Gürkay GÜNDOĞAN-Hamza DEMİR/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK Emniyet Müdürlüğü'nce, Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında geliştirilen proje ile 9 ortaokulda 1700 öğrenciye kitap dağıtılacak.
İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen 'Karealmas’ın fidanları geleceğe umutla bakıyor' projesi kapsamında kitapların dağıtımına Merkez Fatih Ortaokulu'ndan başlandı. İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek'in de katıldığı etkinlikte 57 öğrenciye roman ve hikaye kitapları dağıtıldı. Öğrencilere ayrıca kötü alışkanlıklardan korunmaları için bilgilendirme broşürleri de verildi. İl Emniyet Müdürü Ak, çocukların kitap okuyarak geleceğe daha iyi hazırlanacaklarını söyledi. Turgut Özbek ise "Bu projenin çocuklara okuma alışkanlığı kazandırması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bu proje ile çocuklarımız polislik mesleğini de yakından tanıyacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.