Zonguldak'ta LYS-1'e giren öğrenciler didik didik arandı

ZONGULDAK'ta, Lisans Yerleştirme Sınavları'nın (LYS) ilk oturumu LYS-1'e (Matematik) giren öğrenciler, sınav merkezlerine didik didik aranarak alındı. Sınava girecek üniversite adayları, sabahın erken saatlerinde aileleriyle birlikte...

14 Haziran 2015 Pazar 12:42
Zonguldak'ta LYS-1'e giren öğrenciler didik didik arandı






ZONGULDAK'ta, Lisans Yerleştirme Sınavları'nın (LYS) ilk oturumu LYS-1'e (Matematik) giren öğrenciler, sınav merkezlerine didik didik aranarak alındı.
Sınava girecek üniversite adayları, sabahın erken saatlerinde aileleriyle birlikte okulların önünde toplandı. Sınav saatinin yaklaşmasıyla öğrenciler, girişteki polisler tarafından tek tek aranarak içeriye alındı. 460 adayın ter döktüğü Zonguldak Mesleki ve Anadolu Lisesi'nde'nde sınav belgesi, nüfus cüzdanı ve pet suyun dışında adayların toka, küpe, kolye ve kayış gibi yasak eşyalarla içeriye girişlerine izin verilmedi. Astım hastası bir öğrencinin ilacıyla sınava girilmesine izin verildi. Bir öğrenci ise sınava gireceği Fener Anadolu Lisesi yerine Mesleki Anadolu Lisesi'ne gelince kısa süreli panik yaşadı. Görevliler, öğrenciyi sınava gireceği okula yönlendirdi. Öğrenciler sınav salonlarında ter dökerken, aileleri de dışarıda heyecanlı bir şekilde bekledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.