4. Uludağ Ekonomi Zirvesi 13-14 Mart'ta düzenlenecek

İstanbul, 9 Mart () - Capital ve Ekonomist dergileri tarafından dördüncüsü düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, 13-14 Mart'ta Uludağ'da gerçekleştirilecek. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in birer konuşma...

09 Mart 2015 Pazartesi 12:08
4. Uludağ Ekonomi Zirvesi 13-14 Mart'ta düzenlenecek






İstanbul, 9 Mart () - Capital ve Ekonomist dergileri tarafından dördüncüsü düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, 13-14 Mart'ta Uludağ'da gerçekleştirilecek.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in birer konuşma yapacağı Zirve'de, dünyadan ve Türkiye'den önemli konuşmacılar ve iş insanları bir araya gelecek.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Avrupa Merkez Bankası Eski Başkanı Jean Claude Trichet Avrupa ekonomisi ile ilgili beklentilerini anlatacak. Google Ideas CEO'su Jared Cohen'in teknolojideki yeni gelişmeleri aktaracağı zirvede, Bild Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kai Georg Diekman 'Silikon Vadisi'nde Neler Oluyor?' sorusunun cevaplarını verecek.

TEKNOLOJİ MASAYA YATIRILACAK
Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde liderlerin hem global hem de sürdürülebilirlik ajandalarına bakılırken, dijitalleşmenin ve dijital şirket olmanın önemi tartışılacak.

Dijital dönemde büyüme stratejilerinin iş dünyasının önemli isimleri tarafından konuşulacağı Zirve'de, Afrika ve Çin pazarlarındaki fırsatlar Afrika ve Çin ekonomisine yön veren isimlerle birlikte değerlendirilecek.

Perakendedeki değişime dikkat çekilecek Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde, başarıya ulaşmada girişimciliğin önemine değinilecek.

Türkiye'nin bölgesel üs ve global güç olması için yapması gerekenlerin tartışılacağı Zirve'de 'Kadın Dostu Şirketler" ödül töreni de gerçekleştirilecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.