48 eski polis hakkında FETÖ'den gözaltı kararı çıktı

Polis içindeki FETÖ'cü yapılanmaya yönelik soruşturma çerçevesinde 4 eski emniyet müdürü ile 44 eski polis hakkında gözaltı kararı verildi.

29 Haziran 2018 Cuma 09:16
48 eski polis hakkında FETÖ'den gözaltı kararı çıktı






48 eski polis hakkında FETÖ'den gözaltı kararı çıktı

Ankara merkezli FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma derinleştiriliyor. Savcılık bu konuda günün ilk saatlerinde aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 48 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini duyurdu.

FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 6 ilde, 4 eski emniyet müdürü ile 44 eski polis memuru hakkında gözaltı kararı alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklama şöyle:

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Emniyet Mahrem Yapılanmasına yönelik soruşturmada Ankara merkezli Kayseri, Amasya, Hatay, Konya, Malatya ve Çorum illerinde 4'ü eski emniyet müdürü, 44'ü eski polis memuru toplam 48 şüpheli hakkında yakalama ve gözaltı kararı verilmiştir.

Son Güncelleme: 29.06.2018 06:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.