Akaryakıt Bayileri Ve Tüketicileri Aynı Çati Altında

İSTANBUL, 5 Kasım () - Türkiye genelindeki petrol bayileri ve akaryakıt istasyonları seslerini kamuoyunda daha güçlü duyurabilmek amacıyla, Petrol Bayileri ve Petrol Ürünleri Tüketicileri Derneği'ni (PETBAYDER) kurdu. PETBAYDER Başkanı Fatma...

05 Kasım 2014 Çarşamba 14:10
Akaryakıt Bayileri Ve Tüketicileri Aynı Çati Altında






İSTANBUL, 5 Kasım () - Türkiye genelindeki petrol bayileri ve akaryakıt istasyonları seslerini kamuoyunda daha güçlü duyurabilmek amacıyla, Petrol Bayileri ve Petrol Ürünleri Tüketicileri Derneği'ni (PETBAYDER) kurdu.

PETBAYDER Başkanı Fatma Yarar, vergi gelirlerinin yüzde 13.5'ini oluşturan akaryakıt sektörünü temsil ettiklerini belirterek, "Sektörün doğru temelde büyümesine katkı sağlayarak ülkemizin sosyal ve ekonomik gelişimine olumlu etki yapmayı istiyoruz" dedi ve ekledi:

"Akaryakıt bayilerinin gelişmiş ülkeler seviyesinde ticaret yapabilmesi için gerekli olan yasal düzenlemelerin hazırlanmasında görüş bildirmek, işçi güvenliği ile temiz çevre ve hava konularında hem işverenler hem de işçiler tarafında farkındalık yaratmak, tüm bunları yapabilmek için eğitimler ve toplantılar düzenleyerek Türkiye'nin çağdaş dünya ile bütünleşmesinde aktif rol almak arzusu ile sektöre yeni bir bakış açısı getirmek arzusundayız."

(FOTOĞRAFLI)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.