Akbank Amerikan Depo Sertifikaları Platformu'nda işlem görecek

İstanbul, 6 Mart () - Akbank, Amerikan Depo Sertifikalarının (ADR) işlem gördüğü OTCQX Electronic Trading Platform’da işlem görecek. New York merkezli elektronik yatırım platform OTCQX’de işlem görecek olan Akbank, Allianz SE, AXA,...

06 Mart 2015 Cuma 08:58
Akbank Amerikan Depo Sertifikaları Platformu'nda işlem görecek






İstanbul, 6 Mart () - Akbank, Amerikan Depo Sertifikalarının (ADR) işlem gördüğü OTCQX Electronic Trading Platform’da işlem görecek.

New York merkezli elektronik yatırım platform OTCQX’de işlem görecek olan Akbank, Allianz SE, AXA, BNP Paribas, Roche Holding Ltd., Zurich Insurance Group Ltd. gibi uluslararası şirketlerle birlikte yer alacak.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Uluslararası alanda en itibarlı şirketlerin kotasyona alındığı bu seçkin yatırım platformunda yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Akbank hisseleri ADR’lar yoluyla şeffaf, uluslararası yatırımcıların erişimine açık, likiditesi yüksek bir diğer piyasada daha işlem görecek. Bu başarı Akbank’ın modern Kurumsal Yönetim uygulamalarının, yüksek büyüme potansiyelinin ve  yatırımcılar nezdindeki itibarının da bir yansıması niteliğinde" dedi.

OTCQX’de işlemlerin tüm yatırımcılara Akbank Amerikan Depo Sertifikalarına (ADR) anında yatırım yapma fırsatı sunduğunu söyleyen Binbaşgil, platformda yer almalarının Akbank’ın yatırımcı tabanını daha da genişletmesine ve çeşitlendirmesine önemli katkı sağlayacağını da ekledi.

(FOTOĞRAFLI)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.