Akfen Holding 41 yaşında

- Hamdi Akın'ın girişimi ile Ankara'da küçük bir kazan atölyesinde kurulan ve yıllar içinde faaliyet alanları genişleyerek Türkiye'nin önde gelen yatırım gruplarından biri haline gelen Akfen Holding 41. yaşını "Akfenli Yıllar" konseri ile kutladı - Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın: - "Türkiye, milletinin değerlerine bağlılığı ve genç nüfusunun çalışma azmi dikkate alındığında taşıdığı potansiyelle büyümesini sürdürüyor. Biz de gelecek dönemde projelerimizle büyüyen Türkiye'ye değer yaratmaya devam edeceğiz"

07 Aralık 2017 Perşembe 11:53
Akfen Holding 41 yaşında






İSTANBUL (AA) - Hamdi Akın tarafından 1976 yılında Ankara'da küçük bir kazan atölyesinde temelleri atılan Akfen Holding, kuruluşunun 41'inci yılını "Akfenli Yıllar" konseri ile kutladı.

Makine mühendisi Hamdi Akın'ın girişimiyle kurulan ve yıllar içinde faaliyet alanları genişleyerek Türkiye'nin önde gelen yatırım gruplarından biri haline gelen Akfen Holding'in 41. yıl dönümü, verilen konserle kutlandı.

Fahir Atakoğlu'nun orkestra şefliğini üstlendiği "Akfenli Yıllar" konserinde, sanatçı Sertab Erener, Levent Yüksel ve Aşkın Nur Yengi aynı sahneyi paylaştı.

Konser alanında hayata geçirilen "Akfenli Yıllar Odaları" davetlilerin beğenisini toplarken, Akfen Holding'in 1976'dan bu zamana 10'ar yıllık dönemlerini yansıtan 4 odada, profesyonel tiyatrocular o tarihlerdeki Hamdi Akın'ı canlandırdı.

Dönemin ofis araçları, mobilyaları, gazeteleri ve tablolarının yer aldığı odalarda, canlandırılan dönemde hayata geçirilen projelerin görüntüleri televizyon ekranında film şeridi olarak yayınlandı.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Holding'in 41'inci yıl dönümüne ilişkin mesajında, kurulduğu günden bu yana hayata geçirdikleri faaliyetlerle Türkiye ekonomisine değer yarattıklarını ve Türk milletinin refahına katkıda bulunmayı hedeflediklerini kaydetti.

Gelecekte de bugünkü heyecanla yola devam edeceklerini vurgulayan Akın, "İçinde bulunduğu coğrafyadaki olumsuzluklar devam ediyor olsa da, Türkiye, milletinin değerlerine bağlılığı ve genç nüfusunun heyecanı dikkate alındığında taşıdığı potansiyelle büyümesini sürdürüyor. Biz de gelecek dönemde büyüyen Türkiye'ye değer yaratmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Hamdi AkınAkfen Holding
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.