Aksa Doğalgaz, Türkiye'nin En Büyük Şirketleri Listesi'nde

Aksa Doğalgaz, Türkiye'nin en prestijli araştırmalarından biri olan Fortune 500 Türkiye'nin En Büyük Şirketleri Listesi'nde 76'ıncı sırada yer aldı

14 Temmuz 2018 Cumartesi 10:09
Aksa Doğalgaz, Türkiye'nin En Büyük Şirketleri Listesi'nde






Aksa Doğalgaz, Türkiye'nin En Büyük Şirketleri Listesi'nde

Faaliyet alanında yer alan 27 il, 167 ilçe ve beldede yaklaşık 15 milyon nüfus, 4,5 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, Fortune 500 Türkiye'nin En Büyük Şirketleri Listesi'nde bilanço bazında 76'ıncı sırada yer alırken; Faiz Vergi Öncesi Kar-Zarar Listesi'nde 69'uncu, özkaynak karlılığı bakımından ise üçüncü oldu.

Toplam aktifleri 2017 yılında yüzde 12 artarak 3,7 milyar liraya yükselen Aksa Doğalgaz, alanındaki tecrübesiyle doğal gaz konforunu kaliteli bir hizmet anlayışıyla her geçen yıl daha fazla vatandaşa ulaştırmayı bir ilke olarak benimsiyor. Türkiye'nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı konumunda bulunan Aksa Doğalgaz, gerçekleştirdiği yatırımlarla ülkenin dört bir yanına temiz ve konforlu yakıt olan doğal gazı ulaştırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aksa Doğalgaz Hakkında

Faaliyet alanında yer alan 27 il, 167 ilçe ve beldede yaklaşık 15 milyon nüfus, 4,5milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz; Türkiye'nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı konumunda bulunmaktadır. "Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor" sloganıyla yatırımlarını Türkiye'nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgeleri ve yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.