Aktif Bank'a İnovaLİG'den ödül

- Aktif Bank, İnovaLİG'de "İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü" kategorisinde ilk 3'te yerini aldı

11 Aralık 2017 Pazartesi 13:44
Aktif Bank'a İnovaLİG'den ödül






İSTANBUL (AA) - Aktif Bank, bu yıl bin kurumun başvurduğu İnovaLİG'de "İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü" kategorisinde ilk 3'te yerini aldı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, kurum kültürü olarak benimsediği inovasyon yaklaşımını, ürün ve hizmetlerine de yansıtan Aktif Bank, finans sektörüne yön veren yerli ve yabancı kuruluşlar tarafından katıldığı yarışmalarda aldığı ödüllere bir yenisini daha ekliyor.

Aktif Bank, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ve Türkiye'nin en önemli kurumlarının katıldığı İnovaLİG'de "İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü" kategorisinde ilk 3'e girerek ödül almaya hak kazandı.

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, ödülü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den aldı.

Geniş hizmet ağı ve yenilikçi uygulamalarıyla farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği ürün ve çözümlerle, kurulduğu günden bu yana yerli ve yabancı saygın kurumlar tarafından 125 ödül alan Aktif Bank, 2017 yılını da 19 ödül ile kapatıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, Aktif Bank'ın temellerinde yeni nesil bankacılık anlayışının yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin en yenilikçi yatırım bankası olma hedefiyle yola çıktık. Gün geçtikçe hayata geçirdiğimiz ürün ve hizmetler inovatif yönüyle farklılaşmaya ve dikkat çekmeye başladı. Bankacılık sektörünün yaşadığı dijital dönüşümü, bir adım daha ileriye taşıdık ve iş süreçlerimizi bu çerçevede şekillendirdik. Bu anlayışla hayata geçirdiğimiz ve müşterilerimize sunduğumuz inovatif ürünlerle, şimdiye kadar ulusal ve uluslararası birçok kurum tarafından 125 ödüle layık görüldük. İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü kategorisinde ilk 3'e girerek sahip olduğumuz ödüllere bir yenisini eklemenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz."

Aktif Bank Bilgi Teknolojileri ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökhan Özdinç de kurum içinde inovasyon kültürü geliştirdiklerini kaydederek, "Çalışan kadromuzun genç, dinamik yapısı ve uzmanlıkları sayesinde inovasyonu kurum kültürü olarak rahatlıkla benimseyebildik. Yeni nesil bankacılık anlayışımızı, sürdürebilmemizde tüm çalışanlarımızın inovatif bakış açısına sahip olmaları da önemli bir rol oynuyor. Çalışanlarımızdan da güç alarak iş süreçlerimizi şubeleşmeden ve fiziksel dağıtım ağı maliyetleri yaratmadan bankacılık yapmak üzerine şekillendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Özdinç, inovatif ürünler ve alternatif dağıtım kanalları üzerine kurulu servis modeline ağırlık verdiklerini, gelecek dönemde de Aktif Bank olarak yeni nesil bankacılık anlayışı ile tüm dijital platformlarda bankacılık sektörünün gelişmesi için yeni ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
Aktif Bank
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.