Alfa Romeo'da mayısa özel kampanya

- Alfa Romeo Giulia, Giulietta ve Stelvio modelleri için mayıs boyunca geçerli olacak kampanyada, Giulia ve Stelvio için 150 bin TL'ye 18 ay ve yüzde 0,99 faiz oranlı, Giulietta'nın dizel ve benzinli otomatik versiyonlarında ise 50 bin TL'ye 18 ay ve yüzde 0,99 faiz oranlı eşit ödemeli kredi fırsatlar mevcut

05 Mayıs 2018 Cumartesi 11:28
Alfa Romeo'da mayısa özel kampanya






İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanya başlattı.

Alfa Romeo'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Giulia, Giulietta ve Stelvio modellerinde bahar aylarını avantajlı fırsatlarla kapatıyor.

Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, Giulia ve Stelvio modellerinde 150 bin TL'ye 18 ay ve yüzde 0,99 faiz oranlı eşit ödemeli kredi fırsatları, Giulietta'nın dizel ve benzinli otomatik versiyonlarında ise 50 bin TL'ye 18 ay yüzde 0,99 faiz oranlı eşit ödemeli kredi kampanyası sunuluyor.

Markanın premium SUV segmentinde dengeleri değiştiren, tarihindeki ilk SUV modeli olan Stelvio, 2.0 litre turbo benzinli 280 HP'lik Veloce ve 2.9 litre 510 HP'lik Quadrifoglio seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Tanıtıldığı günden bu yana global nitelikteki birçok ödülün sahibi olan Alfa Romeo Giulia ise 2.0 litre turbo benzinli 200 HP'lik motor Super, 2.0 litre turbo benzinli 280 HP'lik motor Veloce ve 2.9 litrelik twin turbo benzinli 510 HP'lik motora sahip Quadrifoglio Verde olmak üzere üç farklı motor ve donanım seçenekleriyle tercih edilebiliyor.

Son Güncelleme: 05.05.2018 12:30
Anahtar Kelimeler:
Alfa Romeo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.