Altın rekor kırdı

ALTININ gram fiyatı 131 TL'ye yükselerek yine rekor kırdı.

03 Ağustos 2016 Çarşamba 12:36
Altın rekor kırdı






15 Temmuzda ki darbe girişiminin piyasalarda büyük kayıplara neden olmadı. Darbe girişiminin piyasalarda büyük sarsıntıya neden olabileceğine dair beklentilere karşılık hükümetin aldığı önlemler ve Avrupa'da çalışan Türkler'in ülkeye gelişlerinin buna imkan vermedi. Anadolu'da Ramazan ardından Temmuz ve Eylül aylarının düğün mevsimi olması nedeniyle işler iyi gidiyor. 
Altın yine de yükselmeye devam ediyor. Altın bütün dünyada altın güvenli bir yatırım ürünü olarak görülüyor. ABD'de atırım verilerin düşük olarak açıklanması, altın yükselmesine neden olan etkenlerden bir tanesidir. Altında yükseliş devam edecektir. Yatırım yapacak insanların şaşırdığı konu işçilikli ve işçiliksiz ürünlerdir. Düğünlerde işçilik ürünler çok tercih edilirken, yatırım için ise işçiliksiz ürünler tercih edilebilir. Çeyrek Cumhuriyet altınının halen 217 TL, gram altın fiyatının ise, 131 TL.

Anahtar Kelimeler:
Altın Rekor Kırdı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.