Anadolu Motor'dan traktör ve çapa makinesi tanıtımı

- Anadolu Motor'un gelecek yıl üretimine başlayacağı "Landini traktör" ve otomatik şanzımanlı "Antrac Smart çapa makinesi"nin lansmanı, Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda yapıldı - Genel Müdür Eriş: - "Landini Globe serisini dünyada sadece Anadolu Motor olarak biz üreteceğiz. Bu da bize bu modelin dünya ülkelerine ihracatını yapma fırsatı sunacak" - "Antrac Smart çapa makinesi de Türkiye'de inovatif bir ürün olarak rakipsiz. Ürünümüz, teknik özellikleri sayesinde kullanıcıların hayatını çok kolaylaştıracak"

13 Ekim 2017 Cuma 15:37
Anadolu Motor'dan traktör ve çapa makinesi tanıtımı






BURSA (AA) - Anadolu Grubu şirketlerinden Anadolu Motor, 2018'in ilk çeyreğinde üretimine başlayacağı "Landini traktör" ve otomatik şanzımanlı "Antrac Smart çapa makinesi"ni Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda görücüye çıkardı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara katılan Anadolu Motor, üretim yelpazesine eklediği iki yeni ürünün lansmanını gerçekleştirdi.

Tanıtılan ürünlerden ilki, Anadolu Motor'un halen distribütörlüğünü yaptığı Landini traktörlerinin üreticisi Argo Tractors ile aldığı yatırım ortaklığı kararı sonrasında üretimine başlanacak olan 3 silindire sahip, Türkiye toprak şartları için kullanımda en verimli 5 modelden oluşan Landini Globe serisi oldu. Söz konusu seri, dünyada sadece şirketin Şekerpınar'daki tesislerinde üretilecek.

Şirketin lansmanını yaptığı diğer ürün ise Antrac Smart çapa makinesi. Anadolu Motor'un Ar-Ge ekibi tarafından tasarlanan ve geliştirilen, patentli Antrac Smart çapa makinesi, sahip olduğu otomatik vites sayesinde çapa yaparken vites değiştirme ihtiyacını ortadan kaldıracak ve vitesini toprak şartlarına göre ayarlayabilecek. Ürün, az yakıt tüketimiyle maliyet, kolay kullanımı sayesinde de zaman ve emek tasarrufu sağlayacak.

- "Çiftçiler, çapalama işini çok kolay yapabilecek"

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Anadolu Motor Genel Müdürü Serkan Eriş, İtalya'nın yaklaşık 135 yıllık tecrübeye sahip Landini traktör üreticisi Argo Tractors ile üretim konusunda alınan iş birliği kararıyla Türkiye'ye yatırım getirmekten, ekonomiye ve çiftçiye katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Üretilecek yeni modellerin yanı sıra hali hazırda Anadolu Motor'un ürün portföyünde bulunan Powerfarm, 5H, Rex serilerini de 2018 yılının ikinci yarısından itibaren yerlileştirmeyi hedeflediklerini belirten Eriş, şunları kaydetti:

"Üretimin yanında halen satışını gerçekleştirdiğimiz diğer Landini modellerin de ithalatına devam edeceğiz. Yerli üretim sayesinde Anadolu Motor olarak traktör pazarında 5 yıl içinde ilk 3 oyuncudan biri olmayı hedefliyoruz. Landini Globe serisini dünyada sadece Anadolu Motor olarak biz üreteceğiz. Bu da bize bu modelin dünya ülkelerine ihracatını yapma fırsatı sunacak. Antrac Smart çapa makinesi de Türkiye'de inovatif bir ürün olarak rakipsiz. Ürünümüz, teknik özellikleri sayesinde kullanıcıların hayatını çok kolaylaştıracak. Bu ürün sayesinde çiftçiler, artık çapalama işini çok kolay yapabilecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.