Asmalı Cumba yeni sezonu açtı

 Kadıköy yakasının seçkin eğlence mekanı Asmalı Cumba yeni sezonunu açtı.

29 Kasım 2018 Perşembe 10:33
Asmalı Cumba yeni sezonu açtı






Asmalı Cumba yeni sezonu açtı

   Kadıköy yakasının seçkin eğlence mekanı Asmalı Cumba yeni sezonunu açtı.Seçkin Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin buluştuğu Asmalı Cumba yeni sezona da iddialı girdi.Türk mutfağının seçkin yemeklerinin yanında güzel müzik ile geceyi gelenlere adeta bir müzik şöleni yaşatan bu sevimli mekan müzikseverlere eşşiz bir eğlence sunuyor.

18

      Kaliteli eğlencenin senelerdir adresi olan Asmalı Cumba özellikle Salı akşamları ve hafta sonu yer bulmak adeta imkansız.Eğlencenin anadolu yakasındaki sayılı adreslerinden biri olan Asmalı Cumba yemekleri ile de gelenlerin hayranlığını kazanmaya devam ediyor.

    Özellikle Türk mutfağının seçkim yemeklerinin birbirinden eşsiz lezzetlerle sunulduğu bu mekan gelenlerden tam not alıyor.

   Kalitenin ve fiyatın buluştuğu adres olarak bilinen Asmalı Cumba bu sene de müzikseverlere hizmetin en iyisini sunmaya devam ediyor.Nezih bir ortamda müşterilerine hizmet sunan Asmalı Cumba'da kalite ön plana çıkıyor.Fiyatı ve kaliteli hizmeti ile gelenlerin beğenisini kazanan Asmalı Cumba eğlence severlere neşeli ve keyifli saatler yaşatıyor.Asmalı Cumba yöneticileri bu sene de iddialı olduklarını, gelen müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini söylüyorlar.

  

   Bu seçkin mekana gitmek isteyenler için adres:Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi no 97 C-1 Kadıköy  

Son Güncelleme: 29.11.2018 08:10
Anahtar Kelimeler:
Asmalı Cumba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.