Avek en çok tercih edilen Volkswagen servisi

Yılın ilk 10 ayı itibarıyla 26 bin 803 Volkswagen' e servis hizmeti veren Avek Otomotiv, Volkswagen Yetkili Satıcısı ve Servisleri arasında en çok araç girişi gerçekleştiren yetkili servis oldu

12 Kasım 2016 Cumartesi 12:52
Avek en çok tercih edilen Volkswagen servisi






Avek en çok tercih edilen Volkswagen servisi




Bu yıl 10’uncu kuruluş yılını kutlayan AVEK, ülke genelinde büyük bir başarıya imza attı. Hizmete girdiği 2005 yılından bu yana, servis ve satışta başarılı uygulamalar geliştiren Avek, Volkswagen’in Türkiye genelindeki 46 ilde yer alan 73 Yetkili Servisi arasında, 2016 yılının ilk 10 ayında en çok araca hizmet veren Volkswagen Yetkili Servisi oldu.

Bu başarıya sistemli çalışma, müşteri memnuniyeti felsefesi ve sürekli eğitimler ile ulaştıklarını belirten Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Servisi Avek Otomotiv Genel Müdürü Engin Yazıcı, “Avek olarak her attığımız adımda, ‘Müşteri Gibi Düşün, Volkswagen Gibi Davran’ vizyonunu ile çalışıyoruz. Özellikle müşterilerimize gün içinde yoğunluktan, bir yük gibi gelen servis hizmetini mümkün olduğu kadar hızlı ve kaliteli bir süreç ile vermeye çaba harcıyoruz” diye konuştu.


BAŞARININ 3 ANAHTARI


Serviste en çok tercih edilme nedenlerinin başında 3 önemli noktanın olduğunu ifade eden Yazıcı, birincisinin müşterilerinin isteklerinin Avek için çok değerli olduğunu ve müşterilerin istek ve tercihlerine göre Satış Sonrası Hizmetler anlayışlarına yön verdiklerini dile getirdi. Aksiyon olarak Volkswagen filo servis alanını hizmete açıp, filo müşterilerine özel bir alan yarattıklarını belirtti.

İkinci olarak servis personel sayılarını 230 kişiye çıkarttıklarını söyleyen Engin Yazıcı, “Servisteki her çalışma arkadaşımız, görevleri ile ilgili yıl içinde birçok eğitimden geçiyor. Onların mesleki ve kişisel becerilerini artırmaya yönelik eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz” dedi. Genel Müdür Yazıcı, ayrıca; servisteki başarının üçüncü önemli noktasının Volkswagen’in önerdiği yeni teknolojik teşhis ve onarım cihazlarını kullanmak olduğunu belirtti.
İstanbul Tekstilkent ve bu yıl içerisinde hizmete açtığı Çanakkale tesislerinde hizmet veren Avek Otomotiv, sektörde birçok ilklere imza atıyor.

 
Anahtar Kelimeler:
AVEK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.