Avek Otomotiv 2017 yılında da büyümeye devam etti

Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcı ve Servisi olan Avek Otomotiv, 2017 yılında önemli bir yatırıma imza atarak İstanbul Tekstilkent ve Çanakkale lokasyonlarından sonra üçüncü bayisini Nisan 2017’de İstanbul Ümraniye’de hizmete açtı.

11 Şubat 2018 Pazar 17:41
Avek Otomotiv 2017 yılında da büyümeye devam etti






Avek Otomotiv 2017 yılında da büyümeye devam etti

Başta Volkswagen markasının binek – ticari araç satış ve satış sonrası tüm hizmetlerinin verilmekte olduğu Volkswagen Avek Ümraniye’de, Kasım 2017’de DOD bayiliği de açılarak ikinci el araç alım satım hizmeti de verilmeye başlandı.
2017 yılında üç şubesinde toplam 17.401 adet yeni araç satışı gerçekleştiren Avek Otomotiv, düşüş gösteren sektöre rağmen bir önceki yıla göre satış adetlerini korurken, pazar payını da artırmış oldu.

Ayrıca 2.108 adet ikinci el araç satışı ile geçen yıla göre %47 oranında artış göstererek bu konuda da önemli bir gelişme sağladı.

Toplamda 19.509 adet araç satmış oldu.


Yine 3 şubesinde periyodik bakım, mekanik onarım ve kaporta – boya servislerinde toplam 80.000 adede yakın aracın satış sonrası işlemlerini gerçekleştirerek temsil ettiği Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda markalarında birçok kez en çok tercih edilen Yetkili Servis olmayı başardı.


Yüzlerce müşterisine ücretsiz geçici araç sağladı…

Ayrıca bakım – onarım ve hasar hizmeti alan 2.804 müşterisine toplam 17.453 gün geçici araç tahsisi yapması ile müşteri memnuniyetine vermiş olduğu önemi bir kez daha ortaya koymuş oldu.
100 adedin üzerindeki geçici araç havuzunda Volkswagen Passat, Golf, Polo, Audi A6, A4, A3, Skoda Superb, Octavia, SEAT Leon, Ibıza modelleri yer alıyor.

Eğitime ve istihdama destek…

Yeni yatırımlarının yanı sıra, gençlerin meslek edinmelerini kolaylaştırmak aynı zamanda da Otomotiv Sektörünün geleceği için istihdam sağlamak amacıyla Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Volkswagen Avek Eğitim Laboratuvarı açan Avek Otomotiv, Volkswagen markası ile hayata geçirdiği bu güzide proje ile bir ilke daha imza attı.

Farklılaştırılmış hizmet kalitesi ile müşterilerine her daim üstün hizmet sunmayı hedefleyen Avek Otomotiv Genel Müdürü Engin Yazıcı, 700 çalışanı ile beraber 2018 yılında da yeni yatırımları ve sürprizleri olacağını, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.