Avek’ten Skoda satış rekoru!

Avek Otomotiv, 2016 yılının ilk 9 ayı itibarıyla Türkiye’nin en çok Skoda satan bayisi oldu. 

07 Ekim 2016 Cuma 15:51
Avek’ten Skoda satış rekoru!






Avek’ten Skoda satış rekoru!

Avek Otomotiv, 2016 yılının ilk 9 ayı itibarıyla Türkiye’nin en çok Skoda satan bayisi oldu. 

Türkiye’nin en büyük otomobil bayilerinden biri olan Avek Otomotiv, 2016 yılının ilk 9 ayı itibarıyla 1.924 adet Skoda marka araç satarak yine rekor kırdı. Skoda markasının Türkiye’deki toplam satış rakamı ise 18 bin 977 adet oldu. Ortalamaya bakıldığında Skoda’nın Türkiye’de sattığı on otomobilden birini Avek satmış oldu.

Dikkat çekici hizmet kalitesiyle birçok ödül kazanan şirket, bu sene de Fortune 500’de yükselişini sürdürdü ve bir önceki seneye göre 82 sıra birden yükseldi. 

Ayrıca İstanbul'daki tesisinde olduğu gibi Volkswagen, Audi, Seat ve Skoda markalarının yetkili satıcılığını yaptığı ikinci tesisini Çanakkale'de açtı. Yeni tesisinde yeni araç satışı, servis, yedek parça bölümlerinin yanı sıra ikinci el araç alım-satımı işlemlerini DOD markası temsilciliği ile gerçekleştiriyor.


 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.