Avukatlara DenizBank’tan “Afili Bankacılık” avantajı

DenizBank Afili Bankacılık, avukatlara mesleklerine özel yeni avantajlar sunmaya devam ediyor.

17 Eylül 2014 Çarşamba 01:56
Avukatlara DenizBank’tan “Afili Bankacılık” avantajı






Türkiye Barolar Birliği ile yapılan işbirliği kapsamında avukatların Afili Bankacılık avantajlarından yararlanabilmeleri için DenizBank’ta hesap açmaları yeterli. DenizBank, Afili Bonus Platinum Kredi Kartı alan avukatlara Afili Bankacılık’ın avantajlı hizmetleri yanında, mesleklerine özel sigorta hediyeleri sunuyor olacak.

Meslek gruplarına özel hazırlanmış ürün ve hizmetleri ile sektörde farklılaşan DenizBank çalışmalarını genişleterek sürdürüyor. Türkiye Barolar Birliği ile yapılan işbirliği kapsamında Türkiye’deki tüm barolara üye avukatlar, “Afili Bankacılık” ürün ve hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak yararlanabilecek. Yüksek limitli, avantajlı faizli ve sadece avukatlara özel kredi paketlerinin yanı sıra; kişiye özel bireysel danışmanlık hizmeti de bu çerçevede sunulan avantajlar arasında yer alıyor. 

İşbirliği kapsamında Afili Bonus Platinum Kredi Kartı alan avukatları aynı zamanda çeşitli hediyeler de bekliyor. Afili Bonus Platinum Kart sahiplerinin eş veya çocuklarına  “Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Fonu’’ (Sağlık Sigortası) armağan ediliyor. Ayrıca Afili Bonus Kredi Kartı’na harcama sözü veren avukatlar “Mesleki Sorumluluk Sigortası” na ücretsiz sahip oluyor.

Sosyal hayata değer katan avantajlar 

Afili Bonus Platinum kart sahibi avukatlar sosyal hayatlarına değer katan fırsatların da sahibi oluyor. Türkiye’nin her yerinde pazar kahvaltılarında ve hafta sonu tiyatro, sinema harcamalarında %30 indirim, havalimanı vale ve otopark ödemelerinde %50 indirim, 150TL ve üzeri yurt dışı harcamalarında 3 taksit kart sahiplerini bekliyor. Bununla birlikte avukatlar, DenizBank ve Adalet Bakanlığı arasında yapılan anlaşma kapsamında Adalet ve Baro Kart’a; DenizBank internet şubesi, DenizBank ATM’leri ve DenizBank şubelerinden kolayca yükleme işlemi yapabiliyor; ATM kanalı ile kartlı/kartsız para yükleme işlemi gerçekleştirebiliyor. Avukatlar, ayrıca Afili Bonus ile Baro Kart’a yapacakları 50 TL ve üzeri yüklemelerin %10’luk kısmını (50 TL’ye kadar) Afili Bankacılık’tan hediye alabiliyorlar.

Afili Bankacılık Avantajları

•              Mevduat ve Yatırım Ürünlerinde özel fiyatlamalarla avantajlı getiri imkânı,

•              Tüm kredilerde indirimli faiz oranı ve %50 dosya masrafı indirimi

•              Türkiye’nin her yerinde Bireysel Danışman’lardan öncelikli hizmet,

•              50.000 TL üstü nakit yatırma işlemlerinde, şubeye gelinmesine gerek kalmaksızın gönderilecek özel güvenlikli ekiple, herhangi bir ücret ödemeden para yatırma avantajı

•              Ücretsiz kiralık kasa hizmeti*,

•              Afili Bankacılık müşterilerine özel 3.000 TL ATM günlük çekim limiti,

•              Afili İletişim Hattı–0212 340 21 21 ile 7/24 kesintisiz ve öncelikli hizmet

*Ücretsiz kiralık kasa hizmeti belirli kriterlerin sağlanmasıyla geçerlidir.



Son Güncelleme: 17.09.2014 01:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.