Bakan Eker'in Telgraf Gecikmeli Geldi

Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta en son 5 yıl önce düzenlenen Tarım Fuarı, 10 ilden 70 firmanın katılımıyla açıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in fuarın açılışı için gönderdiği telgraf,...

06 Kasım 2014 Perşembe 13:09
Bakan Eker'in Telgraf Gecikmeli Geldi






Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta en son 5 yıl önce düzenlenen Tarım Fuarı, 10 ilden 70 firmanın katılımıyla açıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in fuarın açılışı için gönderdiği telgraf, 25 dakika gecikmeli olarak kürsüde sunucuya teslim edildi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü desteğiyle özel bir fuar şirketi tarafından Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılışına Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Abdulkadir Arslan ile 10 ilden 70 firma ve vatandaşlar katıldı.
Fuarın açılışında konuşan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, tarın ürünlerinin endüstriyle buluşmak zorunda olduğunu belirterek, "İşletme boyutlarını büyüterek tarım sektörüne girerek tarımın bizatihi faaliyetleri gelişmek zorunda. Bunun adımları atıldı, her geçen gün sonuçlarını çok daha yakından hissedeceğiz. Tarım ürünleri endüstriyle buluşmak zorunda. Bu fuar, belki de bu konuda atılan en önemli adımlardan biri. Sermayeyi tabana yaymak, sosyal dengeleri gözetmek ve ekonomik faaliyetlerimiz içerisinde mutlaka ve mutlaka insanlığı, bereketi ve paylaşmayı öncelikleşmek durumundayız. Tarım bu anlamda bizim için gerçekten çok önemli" dedi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Abdulkadir Arslan ise Kahramanmaraş'ta bazı ürünlerin dışında her türlü tarımsal üretimin yapıldığını ifade ederek, çiftçileri desteklediklerini söyledi.

BAKAN EKER'İN TELGRAFI 25 DAKİKA GEÇ GELDİ
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Abdulkadir Arslan konuşmasının tamamladıktan sonra sunucu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu'nun taziye dolayısıyla bulunmadığı açılışa gönderdiği telgrafı okuduğu sırada PTT görevlisi kürsüye yaklaştı. PTT görevlisi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in mesajını içerdiği ve dün akşam saat 19.03'te gönderip bu sabah saat: 10.30'ta ulaştırılması istenen telgrafı 25 dakika gecikmeli olarak saat 10.55'te teslim etti. Sunucu, Bakan Eker'in mesajını da okuduktan sonra protokol üyeleri tarafından fuarın açılışı yapılarak stantlar gezildi.
10 ilden 70 firmanın katıldığı ve tarımsal araç, alet ve ürünlerin sergilendiği fuarın 3 gün ziyaretçileri açık olacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.