Bakan Zeybekci: 6 Milyon 500 Bin Vatandaşımızı İş Sahibi Yaptık (2)

'DEVLET ELİYLE KALKINMA DÖNEMİ GERİDE KALDI' Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Kilis'teki açılış töreninin ardından geldiği Gaziantep'te, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni hizmet binasının temel atma törenine...

05 Kasım 2014 Çarşamba 16:03
Bakan Zeybekci: 6 Milyon 500 Bin Vatandaşımızı İş Sahibi Yaptık (2)






'DEVLET ELİYLE KALKINMA DÖNEMİ GERİDE KALDI'
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Kilis'teki açılış töreninin ardından geldiği Gaziantep'te, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni hizmet binasının temel atma törenine katıldı. Mücahitler Mahallesi'ndeki inşaat alanında yapılan temel atma törenine Bakan Zeybekçi'nin yanı sıra Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile çok sayıda davetli katıldı.
Kuran okunmasıyla başlayan törende konuşan Bakan Nihat Zeybekci, millete hizmet etme yolunda ortak akıl ve istişareye başvurduklarını söyledi. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli istişare içinde olduklarını ifade eden Bakan Zeybekci, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasında da özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğuna dikkat çekerek, "Türkiye'mizin kalkınmasında, Türkiye'mizde aş ve işin artmasında, Türkiye'mizin namerde muhtaç olmadan bir adım daha ileri gitmesinde özel sektör eliyle bu iş olursa bunun en başarılı yönetimi budur. Devlet eliyle ülkenin kalkınma dönemleri artık geride kaldı. Devlet fabrikalarıyla, devlet üretim tesisleriyle bir şey yapma dönemleri artık geçti. Onun için artık her şeyi Allah'ın izniyle artık özel sektör eliyle yapacağız. Özel sektör bu kadar fonksiyonel hale gelirken, çok güçlü şekilde sivil toplum kuruluşları halinde olması da son derece önemlidir" dedi.

Bakan Zeybekci, konuşmasının ardından törene katılanlarla birlikte inşaatın temelini attı.
Eyyüp BURUN- Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, () -

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.