Bereket Döner, enflasyonla mücadelede yerini aldı

Enflasyonla Topyekün Mücadele Kampanyası'nda, döner sektörünün en büyük yatırımcı ve üretici grubu Bereket Döner de yerini aldı. Bereket Döner yıl sonuna kadar restoranlarında ve toptan kanalında satılan pek çok ürününde yüzde 10 indirime gidiyor.

17 Ekim 2018 Çarşamba 16:26
Bereket Döner, enflasyonla mücadelede yerini aldı






Bereket Döner, enflasyonla mücadelede yerini aldı


 

Türk Döneri'nin dünyadaki sözcüsü ve savunucusu Bereket Döner, enflasyonla mücadele kampanyasında yerini aldı. Hükümetin açıkladığı "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na destek vereceklerini açıklayan Bereket  Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek "Daha önce açıkladığımız kampanyalarımıza ek olarak yıl sonuna kadar birçok üründe yüzde 10 indirime giderek bu milli dayanışma kampanyasında yerimizi alıyoruz" dedi.

Muhammet Nezif Emek açıklamasında, Bereket Döner'in yıllardır kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeden tüketicinin bütçesini zorlamadan kaliteye göre uygun fiyat politikası izlediğini belirterek şunları söyledi: "Türkiye'nin yakın tarihine damgasını vuran enflasyon olgusu kendini yeniden hissettiriyor. Piyasa şartlarını olumsuz etkileyen, vatandaşın gelir gider dengesini alt üst eden enflasyonla mücadelede Bereket Döner olarak biz de üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. Birçok ürünümüzde yüzde 10 indirime giderek kampanyaya destek veriyoruz. İndirim kampanyamız süresince ürün kalitemizden, lezzetimizden yine asla taviz vermeyeceğiz. Ülkemizin refahı ve kalkınmasına en büyük engellerden biri olan enflasyonla mücadele konusunda biz de tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz."

Bereket Döner halen tek vardiyada günlük 50 ton döner üretimi yaparak, günde 500 bin porsiyon döner satarak kendi alanında Türkiye'nin en büyüğü olarak dünya devlerinin başında geliyor. Ülke geneline yayılan 125 restoranı ve yaygın bayı ağı ile Türkiye'nin her köşesinde döner başta olmak üzere et ve süt ürünleriyle de yerini alıyor.

Anahtar Kelimeler:
Bereket Döner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.