Beyaz Yakalılar için nitelikli özel kahveler üretildi

Kahve demlemenin bir sanat olduğunu ifade eden Coffee Gutta Genel Müdürü Kamber Çal, büyük küçük tüm ofislerde bu sanata uygun ekipmanları, kahve üniteleri ve en seçkin kahveleri kullanıma hazır sunduklarını söyledi.

07 Aralık 2017 Perşembe 16:39
Beyaz Yakalılar için nitelikli özel kahveler üretildi






Beyaz Yakalılar için nitelikli özel kahveler üretildi

Kahve sektörü Türkiye'de evrilerek büyüyor. Yeni nesil lezzet avcıları için vazgeçilmez hale gelen kahve tutkusu, sektör içinde uzmanlık alanlarını da beraberinde getiriyor. Ofisler içinde kahve keyfinden vazgeçemeyen beyaz yakalıların imdadına

Coffee Gutta'nın geliştirdiği dağıtım ağı yetişti

Kahve demlemenin bir sanat olduğunu ifade eden Coffee Gutta Genel Müdürü Kamber Çal, büyük küçük tüm ofislerde bu sanata uygun ekipmanları, kahve üniteleri ve en seçkin kahveleri kullanıma hazır sunduklarını söyledi. "2012 yılında Türkiye'de kahve tüketimi kişi başına 595 gram iken, bu durum 2016 yılında 929 grama çıktı. İthalat rakamları 2017 için kişi başına tüketilen kahvenin 1 kilonun üstünde olduğunu gösteriyor. Yüzde yüzden fazla artan bir tüketim patlaması var" dedi.

KAHVE LEZZETİNE TEKNOLOJİ DESTEĞİ

Türkiye'de yeni nesil kahve sektörünün tüm dünyadaki gelişmelere paralel olarak nitelik olarak daha üstün olduğunu belirten Coffee Gutta Genel Müdürü Kamber Çal ürünlerinin özel olarak üretildiğini belirtti.Çal kendi markaları için geliştirilen ünitelerin de yüksek teknoloji ürünü olduğunu belirterek şu bilgileri verdi: Kahve demleme kültürü Türkiye'de hızla yayılıyor. Bu kültür kafelerden ofislere doğru gelişiyor. Ofis ortamında iyi bir mekanda kahve keyfi yaşamak isteyenlere Coffee Gutta hem ekipman hem de kahve ürünleri desteği sağlıyor. Kahve makinasından demleme araçlarına, kahvesinden fincanına şekerine kadar yaygın bir destek ağımız var. Türkiye'nin her yerine ulaşabiliyoruz. Plazalarda, ofislerde Coffee Gutta'nın daha çok adı duyulacak.

BİR KİŞİDEN BİN KİŞİYE KADAR KAHVE HİZMETİ

Beyaz yakalı kahve tutkunlarının yoğun iş temposuna uygun sistemler geliştirdi. Her sayıda çalışan ve yönetici için satış ve üretim ağı kurduk. Bu konuda Türkiye'de öncüyüz. Gelen siparişleri kısa süre içerisinde sonuçlandırıyoruz."

KAHVE YAPMASINI BİLMEYEN KAHVE TUTKUNLARI, KAHVE UZMANI OLACAK

 Kamber Çal, kahveden vazgeçemeyen, ama kahve yapmasını bilmeyenler için geliştirdikleri pratik kahve rehberinin, sektörün kendi içinde ilk olma özelliği taşıdığını belirterek şu bilgileri verdi: "3. nesil kahve tutkunlarını, kahve konusunda uzmanı haline getirmek istiyoruz.

Ofisinde kahve yapamayan, kahve tiryakileri için kolay kahve yapma rehberi hazırladık.Filtre kahveler içinde DÜNYA KAHVELERİ ,NİTELİKLİ KAHVELER Costa Rica Tarrazu, Ethiopia Sahama, Kenya Muburi, Guatemela Finca El Carmen ve Peru Chanchamayo'nun gençler tarafından daha çok tercih ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
Coffee GuttaKamber Çal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.