Bodursan Oto'dan kadın sürücülere yaz bakımı bedava

Dünya kadınlar günü yaklaşırken, kadınlara yönelik şiddet ve kötü muameleye dikkat çekmek isteyen Bodursan otomotiv, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde sıradışı bir kampanya ile kadınların gönlünü almaya hazırlanıyor.

03 Mart 2015 Salı 14:34
Bodursan Oto'dan kadın sürücülere yaz bakımı bedava






Bodursan'dan kadın sürücülere yaz bakımı bedava

Kadına şiddet ve taciz haberleri toplumu bunalttı. Dünya kadınlar günü yaklaşırken, kadınlara yönelik şiddet ve kötü muameleye dikkat çekmek isteyen Bodursan otomotiv, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde sıradışı bir kampanya ile kadınların gönlünü almaya hazırlanıyor. Kadın sürücüler 5 kuruş harcamadan kadın araç tamircilerine otomobillerinin yaz bakımını yaptıracak, kadınlara şiddeti protesto eden özel araç kokuları bu günün anısına hediye edilecek.



Bodursan kadınlara yönelik şiddetin tırmandığı bir dönemde zorlu kış koşullarında yıbranan otomobilleriyle başı dertte olan tüm kadın sürücülere ücretsiz yaz bakımı sağlamaya hazırlanıyor.

Bodursan Otomotiv'in tecrübeli ustaları Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadın sürücülerin araçlarını tepeden tırnağa kontrol ederken dileyen kadın sürücü aracını hemcinslerinin ellerine emanet edebilecek.

Kadın Sürücülerin cebinden 5 kuruş harcamadan yaptıracakları yaz bakımı için Bodursan Oto'nun servislerine uğraması yeterli olacak. Bodursan Otomotiv bu özel günün hatırasını canlı tutabilmek için anlamlı bir kokuyla araçları sahibelerine teslim edecek.


Sektör'de 41. yılını kutlayan Bodursan Oto Servisleri, kadınlara yönelik etkinliklerini yılın değişik günlerine de yaymayı hedefliyor

Son Güncelleme: 03.03.2015 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.