Boyner'de yeni yıl hareketliliği

- Boyner, yeni yılı mağazalarında gerçekleştirdiği eğlenceli ve merak uyandıran etkinlikler ile karşılıyor

26 Aralık 2017 Salı 13:06
Boyner'de yeni yıl hareketliliği






İSTANBUL (AA) - Boyner, yeni yıla sayılı günler kala mağazalarında gerçekleştirdiği eğlenceli ve merak uyandıran etkinlikler ile dikkati çekiyor.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, dev kar küresi ile renkli fotoğraf kareleri, Astrolog Didem Şarman ile 2018 öngörüleri, eğlenceli müzik performansları ve ikramlar Boyner'lileri mağazalarda bekliyor.Şarman, Boyner Çiğli Kipa ve YKM Konak'ta 15'er dakikalık seanslarda doğum haritanızı yorumlayacak. Ayrıca Boyner Talks üzerinden yapılan ve 31 Aralık'a kadar sürecek yarışmada 5 kişi, ücretsiz 30 dakikalık doğum haritası danışmanlığı kazanacak.

Boyner, kar küresinin içine girerek yağan kar taneleriyle fotoğraf çektirmek isteyenleri İzmir Çiğli Kipa mağazasına davet ediyor. Dev kar küresi 31 Aralık tarihine kadar Boyner Çiğli Kipa'da olacak.Boyner bu etkinliklerin yanı sıra yeni yıl temalı kurabiye ve içecek ikramları, müzik performansları ile yılbaşını tüm müşterileriyle birlikte kutluyor.

Anahtar Kelimeler:
Boyner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.