BP Türkiye, karayolu taşımacılığında OMSAN ile anlaştı

- BP Türkiye, akaryakıt ve LPG ürünlerinin karayolu taşımacılığı için OYAK şirketlerinden OMSAN Lojistik ile iş birliği yaptı

02 Ekim 2017 Pazartesi 13:51
BP Türkiye, karayolu taşımacılığında OMSAN ile anlaştı






ANKARA (AA) - BP Türkiye'nin, akaryakıt ve LPG ürünlerinin karayolu taşımacılığı için OYAK şirketlerinden OMSAN Lojistik ile iş birliği yaptığı bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamada, BP Türkiye'nin lojistik firmalarından OMSAN ile 5 yıllığına akaryakıt ve LPG taşıma anlaşması imzaladığı belirtildi.

Anlaşmayla BP Türkiye'nin, akaryakıt ve otogaz olmak üzere 81 araç ve 190 karayolu taşımacılık operatöründen oluşan bir filo ile bayilerine hizmet vereceği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen, şirket olarak "sıfır kaza-sıfır hata" prensibiyle faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini, böylece müşterilerine daha emniyetli ve güvenli bir hizmet sunmayı amaçladıklarını kaydetti.

Taşımacılık sektöründeki deneyim ve birikimi nedeniyle OMSAN Lojistik ile çalışmayı tercih ettiklerini belirten Thomsen, "OMSAN Lojistik ile yaptığımız bu iş birliği ile 'Akaryakıtta BP Kalite Güvencesi' hedefimizi başarıyla gerçekleştireceğimize inanıyorum. BP olarak Sağlık-Emniyet-Çevre ve Güvenlik (SEÇ-G) politikalarımız gereği her faaliyetimizde olduğu gibi karayolu taşımacılığı alanında da hatasız bir operasyonla, insana ve çevreye zarar vermeden ürünlerimizi terminallerden akaryakıt istasyonlarımıza ulaştırmayı hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

OMSAN Lojistik Genel Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Keskin de proje kapsamında 30 milyon lira yatırım yaptıklarını ve 190 yeni sürücü istihdamı sağladıklarını belirterek, "BP Türkiye ile birlikte yaratacağımız sinerjiyle akaryakıt ve otogaz taşımacılığında diğer faaliyetlerimizde olduğu gibi uluslararası standartları uygulayarak, sıfır hata ve sıfır kaza hedefiyle sektöre örnek olacak bir proje gerçekleştireceğimize inanıyorum." ifadesini kullandı.



Anahtar Kelimeler:
BP TürkiyeOMSAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.