Çelik Motor'a olan güven bir kez daha kanıtlandı

Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Çelik Motor, başarılı bir tahvil ihracı daha gerçekleştirdi. 6 ay vadeli 70 milyon TL'lik tahvil ihracına 106 milyon TL'lik talep geldi. Çelik Motor, yatırımcıların güveni sonucunda tahvil ihracından sağladığı geliri filo büyümesi ve refinansman işlemlerinde kullanacak

13 Temmuz 2018 Cuma 21:28
Çelik Motor'a olan güven bir kez daha kanıtlandı






Çelik Motor'a olan güven bir kez daha kanıtlandı

Anadolu Grubu bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor, başarılı bir tahvil ihracına daha imza attı. 58 yıllık köklü geçmiş ve deneyime sahip Çelik Motor, 6 ay vadeli 70 milyon TL'lik tahvil ihracını, başarıyla gerçekleştirdi. 13 Temmuz itibariyle tamamlanan tahvil ve finansman bonosu işlemlerine 106 milyon TL'lik talep gelirken, faiz oranı yüzde 22 oldu. Faaliyet gösterdiği pazarlarda, yoluna daha da güçlenerek devam etmeyi planlayan Çelik Motor; tahvil ve finansman bonosu ihracından sağlanacak geliri filo büyümesi ve refinansman işlemlerinde kullanmayı hedefliyor.

Çelik Motor Ticaret A.Ş. kurulduğu günden bu yana otomotiv sektörünün gelişmesine önemli katkılarda bulunuyor. Yarım asrı aşkın süredir, isim ve yapısını değiştirmeden aralıksız olarak otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Türkiye'deki en eski şirket unvanını taşıyor. Hizmet alanlarında pek çok ilke de imza atan Çelik Motor, 2013 yılından beri sermaye piyasaları işlemlerine devam ediyor.

Kia, 1944 yılında yola çıkarak dünya otomotiv pazarında büyük başarılar kazanıyor. Türkiye'de 2001 yılında Anadolu Grubu'nun en köklü kuruluşlarından Çelik Motor'la distribütörlük anlaşması imzalayan ve Çelik Motor'un deneyiminin katkısıyla atağa geçen KIA, global pazarda olduğu gibi Türkiye'de de hızlı bir yükseliş sergiliyor.

Garenta, araç kiralamada "yeni nesil" hizmet anlayışıyla yola çıkarak, müşterilerinin tüm araç kiralama ihtiyaçlarının tek muhatabı olmayı hedefliyor. Kısa dönem kiralamada "GarentaDAY" markasıyla 7/24 müşterilerinin yanında yer alırken, uzun dönem kiralamada da "GarentaPRO" markası ile kurum ve bireylere hizmet sunuyor.

İkinciyeni. 2013 yılından itibaren Türkiye'nin ikinci el online otomobil açık artırma platformu olarak hizmet veriyor. İkinci el otomobil satışını hızlı ve güvenilir bir ortamda gerçekleştiren ikinciyeni, kurumsal müşterilerinin yanı sıra bireysel müşterilerine de açık artırma yoluyla otomobil satışı gerçekleştiren bir platform. İstanbul, Ankara, Bursa ve Gaziantep'te hizmet veren ikinciyeni, yeni nesil hizmetleriyle önümüzdeki dönemlerde daha çok otomobil severi hayallerindeki otomobillerle buluşturmayı hedefliyor.

Praticar, araçla ilgili tüm sıkıntılara pratik çözümler sunan online platform. Hasar, arıza, muayene, periyodik bakım, lastik değişimi gibi hizmetlerin yanı sıra özel şoför, oto kuaför ve lojistiği tek bir çatı altında toplayarak çalışan ve aracına vakit ayıramayanlar için destek oluyor. IOS ve Android üzerinden uygulamayı indirip araç bilgileri girilerek sistemdeki tüm hizmetlere ulaşılabiliyor.

Son Güncelleme: 13.07.2018 18:50
Anahtar Kelimeler:
Anadolu GrubuÇelik Motor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.