Citroen servislerinde yüzde 20 indirim

- Citroen sahipleri, orijinal bakım, mekanik yedek parça, bakım işçiliği ve motor yağlarında yüzde 20 indirimden yararlanabilecek

12 Mart 2018 Pazartesi 15:52
Citroen servislerinde yüzde 20 indirim






İSTANBUL (AA) - Citroen, eko-promosyon bakım ve eko-promosyon avantaj bakım paketlerinde 31 Mart'a kadar yüzde 20 indirim fırsatı veriyor.

Citroen açıklamasına göre, 50’yi aşkın satış ve servis noktasında hizmet veren şirket, yetkili servislerinde uygulanacak kampanya kapsamında, araç sahipleri belirli eko-promosyon bakım ve eko-promosyon avantaj bakım paketlerinde, orijinal bakım, mekanik yedek parça, bakım işçiliği ve motor yağlarında yüzde 20 indirimden yararlanabilecek.

Citroen sahipleri, şirketin internet sitesi üzerinden de online randevu alarak da kampanyadan faydalanabilecek.

Citroen teknik ekipleri arasında yapılan uzmanlık yarışmasında dünya şampiyonluğu kazanmış olan teknik ekibiyle hizmet veren Citroen Türkiye, 31 Mart'a kadar sürecek kampanya ile tüm Citroen araç sahiplerinin yollarda güvenle seyahat etmesini sağlayacak.

Son Güncelleme: 12.03.2018 14:36
Anahtar Kelimeler:
CitroenIndirim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.