Citroen'den aralıka özel kampanya

- Citroen'in C3, yeni C3 Aircross, C4 Cactus ve C4 Picasso'ya avantajlarla sahip olunabilirken C-Elysee, C4 Cactus ve C4 Picasso modellerinde ayrıca 2 bin liralık takas indirimi sağlanıyor

05 Aralık 2017 Salı 16:59
Citroen'den aralıka özel kampanya






İSTANBUL (AA) - Citroen, aralık ayına özel 40 bin liraya 20 ay ve faizsiz kampanya başlattı.

Şirketin açıklamasına göre, Citroen'in C3, yeni C3 Aircross, C4 Cactus ve C4 Picasso modellerine büyük avantajlarla sahip olunabilirken, C-Elysee, C4 Cactus ve C4 Picasso modellerinde ayrıca 2 bin liralık takas indirimi sağlanıyor.

Aralık ayında Berlingo Combi ve Berlingo Maxi Panelvan modellerinde ise 30 bin liraya 20 ay ve yüzde sıfır faiz ve 2 bin TL takas indirimi sunuluyor.

Citroen'in binek ve hafif ticari araçlarında uygun faiz ve ödeme koşulları yetkili satıcılarda müşterileri beklerken, kampanya kapsamında Citroen C3, C4 Cactus, C4 Picasso ve SUV özellikleriyle dikkati çeken yeni C3 Aircross modellerinde 40 bin TL'ye 20 ay sıfır faizli kredi fırsatı sağlanıyor.

Takas avantajı kapsamında ise C-Elysee, C4 Cactus, C4 Picasso ve Berlingo Combi modellerinde 2 bin liralık takas indirimi imkanı sunuluyor.

Anahtar Kelimeler:
Citroen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.