Cumhurbaşkanı Hollande, Bursa Kestane Şekerini Beğendi

FRANSA Cumhurbaşkanı Francoise Hollande, Uluslararası Paris Sial fuarını ziyaretinde tadına baktığı kestane şekerine tam not verdi. Kestane şekeri imalatında Bursa’nın önemli markalarından biri olan Kardelen, yurtdışına yönelik...

29 Ekim 2014 Çarşamba 16:20
Cumhurbaşkanı Hollande, Bursa Kestane Şekerini Beğendi






FRANSA Cumhurbaşkanı Francoise Hollande, Uluslararası Paris Sial fuarını ziyaretinde tadına baktığı kestane şekerine tam not verdi.
Kestane şekeri imalatında Bursa’nın önemli markalarından biri olan Kardelen, yurtdışına yönelik geliştirdiği ürünü Cardelion’u 19-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Paris Sial Fuarı’nda tanıttı. Daha önce ABD ve Dubai’de düzenlenen fuarlarda tanıtımı yapılan Cardelion’u, Bursa firmasının standını gezen Fransa Cumhurbaşkanı Francoise Hollande da çok beğendi.
Bursa’da 2008 yılından bu yana Kardelen Kestane Şekeri ismiyle üretim yapan İlka Şekerleme firması, dış pazarlara açılmak için oluşturduğu yeni ürününün yurtdışı fuarlarında tanıtımını yapıyor. Firma sahibi Mümin Akgün, 19-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 50'nci yılını kutlayan Paris Sial fuarının kendileri için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.
6 bin firmanın katılımıyla gerçekleşen Paris Fuarı’nı 180 bin kişinin ziyaret ettiğini açıklayan Mümin Akgün, stantlarını Fransa Cumhurbaşkanı Francoise Hollande’ın da ziyaret ettiğini ve kısa sohbet sırasında ikram ettikleri yeni maka ürünlerini çok beğendiğini belirtti. Akgün, Cumhurbaşkanı Hollande’ın, Fransız kestane şekeri ile Türk kestane şekeri arasında farklar olduğunu ve Türk kestane şekerindeki doğal lezzetin daha çok hissedildiğini dile getirdiğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.