Dacia'da temmuz ayı fırsatları

- Şirket, temmuz ayında yeni araç sahibi olmak isteyen müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunuyor

11 Temmuz 2017 Salı 12:36
Dacia'da temmuz ayı fırsatları






İSTANBUL (AA) - Dacia, temmuz ayında yeni araç sahibi olmak isteyen müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.

Şirketin açıklamasına göre, Sandero modelinde geçerli "Yarısını Şimdi, Kalanı 2018'de Öde" kampanyasıyla müşteriler, araç bedelinin yarısını satın alım sırasında nakit ya da takas araçla öderken, kalan tutarı yüzde 1,19 sabit faiz oranıyla maksimum 48 aya kadar kredi ile ödeme şansına sahip olacak. Kredi ödemeleri Ocak 2018'de başlayacak.

Bu kampanyadan faydalanmak istemeyen Sandero müşterileri ise 20 bin lira peşin, 20 aya kadar sıfır faiz fırsatına sahip olacak. Daha fazla kredi ve vade taleplerinde 48 aya kadar yüzde 0,99 sabit faiz oranı sunulacak. Dacia'nın Sandero modeli 45 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla alınabilecek.

Dokker Combi ve Dokker Van modellerinde 20 bin TL peşin, maksimum 12 aya kadar sıfır faiz, daha fazla kredi ve vadelerde ise maksimum 48 aya kadar yüzde 1,14 sabit faiz oranı yer alacak. Duster, Lodgy ve Logan MCV modellerinde ise 12 bin TL peşin, maksimum 48 aya kadar sıfır faiz oranları bulunuyor. Daha fazla kredi ve vadelerde ise 48 aya kadar yüzde 1,24 sabit faiz oranı sunuluyor.

Dokker Combi 52 bin 250 TL, Dokker Van 44 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, Duster 60 bin 800 TL, Lodgy 69 bin 250 TL ve Logan MCV 51 bin 350 TL'den başlıyor.

Dacia marka ticari taksi almak isteyen müşterilere ise bin 500 TL'lik özel indirim sunuluyor. Kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişen avantajlı faiz oranlarından ticari taksiler de yararlanabilecek.

Anahtar Kelimeler:
Dacia
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.