Dap'tan Hakkari'ye 5 Milyon 820 Bin Ödenek

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban, Doğu Anadolu Projesi (DAP) kapsamında Özel İdare'ye 5 milyon 820 bin lira ödenek aktardığını söyledi. Kızılban; Hakkari, Şemdinli, Çukurca...

05 Kasım 2014 Çarşamba 14:08
Dap'tan Hakkari'ye 5 Milyon 820 Bin Ödenek






Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban, Doğu Anadolu Projesi (DAP) kapsamında Özel İdare'ye 5 milyon 820 bin lira ödenek aktardığını söyledi.
Kızılban; Hakkari, Şemdinli, Çukurca ve Yüksekova'da yapılan küçük ölçekli tarımsal sulama projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kızılban, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen 25 küçük ölçekli tarımsal sulama projesi için kendilerine 5 milyon 820 bin lira ödenek aktarıldığını belirterek, "Aktarılan bu ödenekle Hakkari merkez ilçeye 10, Çukurca ilçesine 4, Şemdinli ilçesine 5 ve Yüksekova ilçesine de 6 adet proje olmak üzere toplam 25 adet küçük ölçekli tarımsal sulama projesi hayata geçirilmiş olup faaliyete geçirilen 25 adet proje ile 6 bin 376 hektar arazi sulanmaktadır" dedi.  


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.