Darbe girişiminde 'telefonlar kesilmesin' hediyesi

Türkiye'yi kaos ortamına sürüklemeyi hedefleyen paralel yapının cunta uzantılarına karşı tepkiler sürerken, GSM operatörleri bugün müşterilerine iletişim desteği yolladığını duyurdu. Turkcell, Vodofone ve Türk Telekom kullanıcıları 100 dakika ücretsiz konuşabilecek..

17 Temmuz 2016 Pazar 16:58
Darbe girişiminde 'telefonlar kesilmesin' hediyesi






Darbe girişiminde telefonlar kesilmesin hediyesi

Türkiye'yi sarsan paralel yapının askeri cuntası tarafından gerçekleştirilen askeri darbe sonrası GSM şirketlerinden beklenmedik atak. Sadece doğal felaket dönemlerinde uygulanan iletişim desteği dün ani bir kararla ilk kez siyasi kaos ortamı yaratmak isteyen darbecilere karşı uygulamaya konuldu.

Turkcell, Vodofone ve TürkTelekom müşterilerine, her hangi bir iletişim kesintisi olmaması için 100 dakika görüşme ve 500 SMS gönderdi.

Türkiye'de 1999 Marmara Deprem Felaketi sonrası ilk kez yapılan uygulama tüketicilerin gönlünü fethetti.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.