Digiturk kime satıldı? Digiturk kaça satıldı?

TMSF tarafından el konulduktan sonra satılacağı günü bekleyen dijital yayın platformu Digitürk’ü Katarlı dolar milyarderinin satın aldığı iddia ediliyor.

17 Aralık 2014 Çarşamba 00:30
Digiturk kime satıldı?  Digiturk kaça satıldı?






Digiturk kime satıldı?  Digiturk kaça satıldı?

TMSF tarafından el konulduktan sonra satılacağı günü bekleyen dijital yayın platformu Digitürk’ü Katarlı dolar milyarderinin satın aldığı iddia ediliyor. Uzun süredir satışı yılan hikayesine dönen Digiturk için henüz resmi açıklama yok. Şirketin yeni sahibi ise Katarlı Şeyh Al-Khalifa

NE KADARA SATILDI

paralimani.com’un haberine göre, yüzde 53’ü Amerikalı Providence fonuna, yüzde 47’si ise eski sahibi Karamehmet adına TMSF kontrolünde olan Digitürk’ün satışı prensipte tamamlandı.

820 MİLYONLUK ANLAŞMA
 

Habere göre Digitürk Paris Saint Germain kulübünün sahibi Katarlı Şeyh Al-Khalifa’nın patronu olduğu gruba 820 milyon dolar karşılığında satıldı.

Yılbaşına kadar açıklanması beklenen anlaşma tamamlandığında Digitürk’ün sahibi Katarlılar olacak. Satışın gerçekleşmesi halinde, yine Katarlı El Cezire’nin de Digitürk yönetiminde söz sahibi olacağı konuşuluyor.

PARİS’E ZLATAN İBRAHİMOVİÇ'İ GETİRMİŞTİ
 

Şeyh Al-Khalifa sahibi olduğu Paris Saint Germain’e Zlatan İbrahimoviç dahil dünya starlarını dahil etmesiyle tanınıyor.
Son Güncelleme: 17.12.2014 00:31
Anahtar Kelimeler:
Digiturk Kime Satıldı?
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.