Dolar/TL güne yatay başladı

Dolar/TL, güne yatay başlamasının ardından 3,5550 seviyelerinde dengelendi.

25 Temmuz 2017 Salı 10:33
Dolar/TL güne yatay başladı






İSTANBUL (AA) - Dün, küresel piyasalarda artan dolar talebine paralel 3,5698 seviyesine kadar yükselen dolar/TL, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,57 artışla 3,5565'ten tamamladı.

Dolar/TL, güne yatay seyirle başlamasının ardından saat 10.25 itibarıyla 3,5550'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL önceki kapanış seviyesinin hemen üzerinde 4,1440'tan, sterlin/TL ise yatay seyirle 4,6330'dan alıcı buluyor.

Analistler, bugün başlayacak ve iki gün sürecek ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısından çıkacak kararların yatırımcıların odak noktasına yerleştiğini belirterek, Fed'in, faizlerde değişikliğe gitmesinin beklenmediğini ve karar metnindeki ifadelerle piyasaları aralıkta yapılabilecek bir faiz artışına hazırlayabileceğini ifade etti.

Muhabir: Erhan Cihan Ünal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.