Eczacıbaşı İlaç Pazarlama'ya 4 ödül

İSTANBUL (AA) - Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, MediaCat dergisi tarafından düzenlenen MediaCat Felis Ödülleri'nde 4 ödüle layık görüldü.Şirketin açıklamasına göre, Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, güneşin zararlarından korunarak onun...

09 Kasım 2017 Perşembe 09:28
Eczacıbaşı İlaç Pazarlama'ya 4 ödül






İSTANBUL (AA) - Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, MediaCat dergisi tarafından düzenlenen MediaCat Felis Ödülleri'nde 4 ödüle layık görüldü.

Şirketin açıklamasına göre, Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, güneşin zararlarından korunarak onun pozitif etkisinden faydalanmayı sağlayan "Daylong Güneşin Mutlu Yüzü" kampanyası ile "En İyi Lansman Kampanyası" kategorisinde büyük ödülün, eczane teknisyenlerine yönelik bilgi yarışması Imutor Go ile de "En İyi Eğitim Projesi", "En İyi Doğrudan Pazarlama Projesi" ve "En İyi Medikal Pazarlama Kampanyası" kategorilerinde ödül almaya hak kazandı.

Yarışmada Eczacıbaşı İlaç Pazarlama'ya büyük ödülü getiren "Daylong Güneşin Mutlu Yüzü" projesi kapsamındaki çalışmalarda, güneşin insanları mutlu ettiği mesajını veren ve Daylong'u güneşten faydalanmayı sağlayan bir marka olarak konumlandıran Eczacıbaşı, bir sosyal deneyle de bu projesini destekledi.

Felis Ödülleri 2017'de Eczacıbaşı İlaç Pazarlama'ya 3 ödül getiren Imutor Go projesi ise Kasım 2016'da hayata geçirildi. Eczane teknisyenlerine yönelik dijital bir bilgi yarışması platformu olan Imutor Go'da eczane personelinin Imutor ürün bilgisini ve sıcak satışa yönelik çapraz satış tekniklerini taze ve doğru tutmak, bu sayede teknisyenin elden ürün satışını arttırmak amaçlandı.

Bagisiklikkazandirir.com üzerinden kurgulanan Imutor Go bilgi yarışmasıyla 4 hafta boyunca her hafta birinci olan teknisyenlerle ayın ilk 3 teknisyeni ödüllendirildi. 4 Aralık 2016'da sona eren bilgi yarışması ile toplamda 1100 eczane ile 2 bin 300 teknisyene ulaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.