Erkeklere özel kına ekibi: Damat adayları kızların eğlencesine özendi

Türkiye'de kına sektörünün duayenlerinden Erol Yıldırım, genç kızların kına geleneklerine tutkuyla bağlı olduğunu belirterek "Son dönemlerde erkeklerde kına gecesi düzenliyor" dedi.

10 Nisan 2018 Salı 15:10
Erkeklere özel kına ekibi: Damat adayları kızların eğlencesine özendi






Erkekler de istedi: Erkeklere özel kına ekibi kurdu


Türkiye'de kızların düğün öncesi kına eğlencesi devasa bir sektör ortaya çıkardı. Genç kızların eğlencesini kıskanan erkekler de, benzer organizasyonlar isteyince sektörün duayen ismi Erol Yıldırım sadece erkeklere özel kına geceleri düzenlemeye başladı...

KIZLAR DETAYLARA DAHA ÇOK ÖNEM VERİYOR


Genç kızların arkadaşlarıyla düğün öncesi doyasıya eğlendiği kına gecelerinde detayların çok önemli olduğunu belirten Erol Yıldırım "Erkeklerin önemsemediği yüzlerce önemli ayrıntıya biz de özen gösteriyoruz. Kızlar yüzlerce yıllık gelenekleri hala yaşatıyor" dedi..

Yıldırım kına geceleri hazırlıklarının günlerce sürdüğünü belirterek şunları söyledi: 

"Özel olarak tasarlanan kaftan veya bindallıdan, özel dansçılardan, gelinin arkaşlarına sunulan özel dikilen kaftanlardan, özel olarak yurt dışından getirtilen damat kostümlerine kadar” yüzlerce aksesuar kına gecesi organizasyonları için hazırlanıyor..  Genç kızların hayallerini süsleyen kına gecesi için özel kaftanlar, duvaklar, o gece seslendirilecek şarkılar, türküler özel isteğe göre hepsi hazırlanıyor. Kusursuz bir kına gecesi için genç kızlar daha titiz davranıyor. Son yıllarda Osmanlı dönemi kıyafetleri daha çok tercih ediliyor. Kına tepsileri konuklara dağıtılacak hediyeler, çiçekler ve tabi gece boyunca kusursuz sürecek eğlence. Artık günümüzde kına geceleri düğünden daha fazla detaya sahip."


KINA GECELERİ SOSYAL MEDYA'YI SALLIYOR

 
Son yıllarda İstanbul'da sanat ve sosyete camiasının önde gelen isimlerinin de kına organizasyonlarını düzenleyen Erol Yıldırım, fasıl ekibi, dansöz, zenne, özel DJ gibi taleplerin giderek arttığını söyledi. Kına gecesi eğlencelerinin sosyal medyada yoğun olarak paylaşıldığına dikkat çeken Yıldırım "Gençler sosyal medya görüntüleri için daha titizleniyor. Bu yüzden daha kaliteli ürünler seçiliyor" dedi..

 
11 YILDA 13 BİN ÇİFTİN KINASINI YAPTI 

11 yıl önce Türkiye'nin ilk kına gecesi organizyanlarını yapmaya başlayan Erol yıldırım bu süre içerisinde 13 bin çift ile binlerce arkadaşının eline kına yakan adam olarak tanınıyor. Sektörün öncüsü Erol Yıldırım ve ekibinin ünü yurt dışına taşarken, çok sayıda yabancı da, Erol Yıldırım'a Türkiye'de kına gecesi düzenletmeyi tercih etti.

ÜNLÜLERİN KINASINI YAKMIŞTI

Erol Yıldırım, aralarında Yeliz Yeşilmen, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, İpek Özkök, Zahide Yetiş, İpek Tanrıyar ve Chloe Ortaç gibi çok sayıda ünlünün de kına gecesini düzenledi.a

Anahtar Kelimeler:
Erol Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.