"FETÖ, ülkemizin tüm kurumlarına sinsice nüfuz etmiş"

- Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Kuzu: - "FETÖ, tüm kurumlarımızın içine sinsice nüfuz etmiş, izlediği beyin yıkama politikası ile milletimizin ve topraklarımızın içerisinde hain bir teşkilatlanma sergilemiş ve tam bir yıl önce, 15 Temmuz 2016'da milletimizin bütünlüğüne, milli irademize yönelik ayaklanma hareketi gerçekleştirmiştir"

12 Temmuz 2017 Çarşamba 12:57






İSTANBUL (AA) - Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin, "FETÖ, tüm kurumlarımızın içine sinsice nüfuz etmiş, izlediği beyin yıkama politikası ile milletimizin ve topraklarımızın içerisinde hain bir teşkilatlanma sergilemiş ve tam bir yıl önce, 15 Temmuz 2016'da milletimizin bütünlüğüne, milli irademize yönelik ayaklanma hareketi gerçekleştirmiştir." ifadelerini kullandı.

Özen Kuzu, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu girişimin, düpedüz vatana ihanet, planlanmış ve organize edilmiş bir suç olduğunu kaydetti.

Kuzu, "FETÖ, tüm kurumlarımızın içine sinsice nüfuz etmiş, izlediği beyin yıkama politikası ile milletimizin ve topraklarımızın içerisinde hain bir teşkilatlanma sergilemiş ve tam bir yıl önce, 15 Temmuz 2016'da milletimizin bütünlüğüne, milli irademize yönelik ayaklanma hareketi gerçekleştirmiştir." ifadelerini kullandı.

Böylesi hain bir kalkışma karşısında vatansever yurttaşlarla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "sokağa çıkın" çağrısına kulak verdiklerini ve birlik olduklarını tüm dünyaya gösterdiklerini belirten Kuzu, şunları kaydetti:

"Son bir yılda ülke ekonomimiz büyümeye, gelişmeye devam etti. Ülkemizin üstüne oynanan böylesi kirli oyunları dünyada Türkiye’den başka hiçbir ülke kolay atlatamazdı. Ülkemiz dik duruşuyla dünyaya meydan okudu. Halkımız, 15 Temmuz günü yaşanan hain kalkışmaya sokaklara çıkıp dik duruşuyla 'dur' dedi. Ülkemizi bölmeye çalışan hainlere hep beraber bunu yapamayacaklarını kanıtladık. Vatansever halkımızın tankların önünde durması, kahramanca sokaklara çıkması, gövdelerini silahlara siper etmesi vatan için ne kadar gözü kara olunabileceğini dünyaya gösterdi.

Ülkesi için gerekirse ölümü göze alan vatansever halkımız dünyaya kahramanlık örneği sergiledi. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın demokrasinin ve halkın yanında yer alarak, halkı meydanlara davet etmesi ile durdurulan bu saldırı, binlerce vatan haininin tutuklanması ile son buldu. Demokratik ve laik düzene yapılan bu saldırıda vatanına, milletine ve yaşadığı topraklara ihanet edenler cezasını buldular. Bu hain saldırıda canı pahasına savaşan aziz Türk milletinin fedakarlığını tarih unutmayacaktır. Milli iradenin koruyucusu halkımızdır. Bu vatan kolay kazanılmadı, kolay kaybedileceğini de hiç düşünmüyorum."

Kuzu, Türkiye'nin geleceğine güvenlerinin tam olduğunu, yatırımlarına ve projelerine hız kesmeden devam edeceklerini, Türkiye için tüm özverileri ile çalıştıklarını vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
Kuzu Grup
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.