Fiba Holding Kadıköy Şifa Hastanesi için RK'ya başvurdu

Fiba Holding, Şifa Sağlık Grubunun sahip olduğu Kadıköy Şifa Hastanesini alıyor.

26 Eylül 2016 Pazartesi 14:24
Fiba Holding Kadıköy Şifa Hastanesi için RK'ya başvurdu






Fiba Holding Başkanı Hüsnü Özyeğin Kadıköy Şifa Hastanesi'nin yeni patronu oluyor. Fiba Holding Şifa Sağlık Grubu'nun sahip olduğu iki hastaneyi satın alıyor.

Fiba Holding Kadıköy Şifa ve Ataköy Şifa hastanelerini bünyesine katıyor. Fiba Holding sağlık sektörüne 2014'te Florence Nightingale hastanelerine yüzde 50 ortak olarak girmişti. Büyük bir hastane olan Florence Nightingale bünyesinde 4'ü Avrupa yakasında olmak üzere İstanbul'da toplam 5 hastane var.

2 yıl önce Florence Nigthingale Hastane Grubuna yüzde 50 ortak olan Fiba Holding, şimdi de Şifa Sağlık Grubu’nun sahip olduğu iki hastaneyi daha bünyesine katmaya hazırlanıyor. Rekabet Kurumu'na Kadıköy Şifa Hastanesi hisselerinin tamamının Florence Nightingale tarafından devralınması için başvuru yapıldı.

Rekabet Kurumu'nun birleşme ve devralmalara ilişkin duyuruları, internet sitesinde yayımlandı. Florence Nightingale çatısı altında İstanbul’da toplam 5 hastane bulunuyor.

Buna göre, Kadıköy Şifa Hastanesi AŞ'nin hisselerinin tamamının Grup  Florence Nightingale Hastaneleri AŞ tarafından devralınması için başvuru  gerçekleştirildi.

Ayrıca, Limar Liman ve Gemi İşletmeleri AŞ ve Duisburger Hafen AG  tarafından bir ortak girişim şirketi kurulmasına ilişkinde Rekabet Kurumuna  başvuruda bulunuldu.
Son Güncelleme: 26.09.2016 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.